Autor Wątek: Odrobaczanie profilaktyczne - pasożyty  (Przeczytany 1318 razy)

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
Odrobaczanie profilaktyczne - pasożyty
« dnia: Maja 30, 2024, 01:09:50 »
Zakładam wątek żeby podystkutować na temat profilaktycznego odrobaczania, czy jest sens i czy je przeprowadzacie u siebie. Ja po 40 latach życia zdecydowałem się pierwszy raz na krople piołunu mikrocząsteczkowe firmy Organis (bo mam z nimi doświadczenia w leczeniu bąblowicy i cysty znikały u pacjentów samoistnie bez konieczności chirurgii.) no więc chcę profilaktycznie po 40 latach życia się odkazić a nie chce mi się badać kału na daremne czy coś mam czy nie chyba mnie ten piołun przez 3 miesiące nie zabije. Bąblowica u pacjentów leczyła się aż rok.
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline Luu

• Średnio Pisze
Odp: Odrobaczanie profilaktyczne - pasożyty
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 31, 2024, 20:53:06 »
Dobry wątek, wątek rzeka ;) Wydaje mi się, że skoro nasi przodkowie stale zajadali pestki dyni, popijali nalewki kurkowe i napary z piołunu, wrotyczu czy używali kiszonek, to chyba właśnie działali także profilaktycznie. A jak już robole pojawiły się, to wtedy działali ze zdwojoną mocą.. :)

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 02, 2024, 17:56:38 »
Skąd wiadomo, że po roku było już ok?

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 03, 2024, 19:48:12 »
Badania wszystkie cysty zniknęły i przerwano terapię.
W ogóle dla mnie podstawą do stwierdzenia że pacjent ma pasożyty była alergia. Immunoglobuliny E odpowiedzialne za alergię walczą z pasożytami, więc alergologia nie miała by racji bytu gdyby pacjentom z alergiami na siłę i do skutku szukano by pasożytów, tudzież jakiejś przewlekłej infekcji bo jedno z 2 jest odpowiedzialne za alergię. No ale medycyna woli zaleczać kichanie i katar zamiast naprawdę leczyć podstawy. Pacjent aż brał adrenalinę takie alergie i co miał bomblowca, którego zdiagnozowano tylko dla tego że ja groziłem sądami konowałom jak nie znajdą pasożyta i znaleźli w końcu.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2024, 19:58:44 wysłana przez Wesoły Sen »
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline agnieszka

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #4 dnia: Października 27, 2024, 08:21:17 »
Jak im groziłeś sądami to w końcu znaleźli ;)

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #5 dnia: Października 27, 2024, 21:59:07 »
Pacjent aż brał adrenalinę takie alergie i co miał bomblowca, którego zdiagnozowano tylko dla tego że ja groziłem sądami konowałom jak nie znajdą pasożyta i znaleźli w końcu.

I co zrobiono, że ten bąblowiec został usunięty? To na prawdę ciekawe.

Pozdrowienia :-)

Offline Adamlas

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 09, 2024, 22:02:25 »
Jak duża torbiel na wątrobie znikła? USG musiało podać pierwotnie wymiary i lokalizację, napisz tu.
Czy moja aktywność właściwie wzbogaca to forum?
            Czy moje zaangażowanie przynosi oczekiwane efekty?
Komu zależy na rozwoju merytorycznym tego forum?
            Czy Wielce Szanowni Eksperci Forum czytają moje bieżące wpisy i starsze wątki, czy wyrażają swoje rady lub udzielają wsparcia?

Offline goewa

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 12, 2024, 11:14:39 »
Co to za proces rozbijania cząsteczek? Na czym polega?