Autor Wątek: Odrobaczanie profilaktyczne - pasożyty  (Przeczytany 730 razy)

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
Odrobaczanie profilaktyczne - pasożyty
« dnia: Maj 30, 2024, 01:09:50 »
Zakładam wątek żeby podystkutować na temat profilaktycznego odrobaczania, czy jest sens i czy je przeprowadzacie u siebie. Ja po 40 latach życia zdecydowałem się pierwszy raz na krople piołunu mikrocząsteczkowe firmy Organis (bo mam z nimi doświadczenia w leczeniu bąblowicy i cysty znikały u pacjentów samoistnie bez konieczności chirurgii.) no więc chcę profilaktycznie po 40 latach życia się odkazić a nie chce mi się badać kału na daremne czy coś mam czy nie chyba mnie ten piołun przez 3 miesiące nie zabije. Bąblowica u pacjentów leczyła się aż rok.
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline Luu

• Średnio Pisze
Odp: Odrobaczanie profilaktyczne - pasożyty
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2024, 20:53:06 »
Dobry wątek, wątek rzeka ;) Wydaje mi się, że skoro nasi przodkowie stale zajadali pestki dyni, popijali nalewki kurkowe i napary z piołunu, wrotyczu czy używali kiszonek, to chyba właśnie działali także profilaktycznie. A jak już robole pojawiły się, to wtedy działali ze zdwojoną mocą.. :)

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 02, 2024, 17:56:38 »
Skąd wiadomo, że po roku było już ok?

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 03, 2024, 19:48:12 »
Badania wszystkie cysty zniknęły i przerwano terapię.
W ogóle dla mnie podstawą do stwierdzenia że pacjent ma pasożyty była alergia. Immunoglobuliny E odpowiedzialne za alergię walczą z pasożytami, więc alergologia nie miała by racji bytu gdyby pacjentom z alergiami na siłę i do skutku szukano by pasożytów, tudzież jakiejś przewlekłej infekcji bo jedno z 2 jest odpowiedzialne za alergię. No ale medycyna woli zaleczać kichanie i katar zamiast naprawdę leczyć podstawy. Pacjent aż brał adrenalinę takie alergie i co miał bomblowca, którego zdiagnozowano tylko dla tego że ja groziłem sądami konowałom jak nie znajdą pasożyta i znaleźli w końcu.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2024, 19:58:44 wysłana przez Wesoły Sen »
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna