Autor Wątek: zanikowa zmiana ze skupiskiem barwnika w kwadrancie dolno-nosowym oka ...POMOCY  (Przeczytany 2848 razy)

Offline szumwiatru

• Nowy
  • *
jak w temacie...nie mam pojęcia co to jest, córka studentka podczas rutynowego badania kwalifikującego do studenckiej służby wojskowej miała badane oczy i dostała taka diagnozę, lekarka badająca zaleciła dalsze badania,wizyta w przyszłym tygodniu ale ja szukam pomocy i informacji już teraz.czy znajdzie się ktoś kto wie coś na temat takiego schorzenia i sposobów jego leczenia?
dziękuję za każde info
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2021, 12:50:50 wysłana przez szumwiatru »

Offline leo

• Dużo Pisze
Odp: zanikowa zmiana ze skupiskiem barwnika w kwadrancie dolno-nosowym oka ...POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 23, 2021, 06:27:39 »
Poczytaj tu: http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=7534.msg88900#msg88900 - nie wiem czy o tym samym, bo z tytułu wątku nie wynika precyzyjnie co to.
Profilaktycznie - można działać od strony neuroregeneracji.

Offline szumwiatru

• Nowy
  • *
Odp: zanikowa zmiana ze skupiskiem barwnika w kwadrancie dolno-nosowym oka ...POMOCY
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 27, 2021, 12:43:24 »
dziękuje, poczytałam, własnie dziś dostaniemy więcej info, córcia własnie siedzi u okulisty....już prawie godzinę......zaczynam się bać :( :(

Offline szumwiatru

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 27, 2021, 15:38:16 »
juz po badaniu, cale szczescie  obylo sie na strachu, dziekuje