Autor Wątek: Rak w łapie psa  (Przeczytany 2524 razy)

Offline Ale

• Nowy
  • *
Rak w łapie psa
« dnia: Lutego 08, 2018, 11:12:21 »
 Witam serdecznie, jestem nową osobą tutaj, więc przepraszam za gafy itp. U mojego psa zdiagnozowano wznowę nowotworu płaskonabłonkowego łapy. W kwietniu 2017 była amputacja palca z marginesem. Teraz wznowa jest tylko w tkankach miękkich, na bliźnie, nie ma nacieku na kość. Rtg, usg ie wykazują przerzutów. Plan działania przez lekarza amputacja do nadgarstka,później radioterapia. Od ostatniej operacji zmieniłam prawie wszystko, dieta gotowana, suplementy-staram się to co wyczytam stosować, kurkuma, spirulia, nasiona brokuł, probiotyki, pokrzywa, perz, koci pazur obecnie Zapisałam się a rezonans w Środzie u dr Kubiaka, Czytam teraz o metodzie dr Wojnowskiego z Warszawy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym zakresie? Czy ktoś może mi cokolwiek powiedzieć, doradzić, odradzić. Proszę o pomoc, presja czasu mnie dobija, będę wdzięczna za każdy komentarz... Pozdrawiam

Offline leo

• Dużo Pisze
Odp: Rak w łapie psa
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 08, 2018, 12:56:20 »
Może to będzie jakiś trop:  http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=6298.msg77438#msg77438  i filmik zalinkowany na początku: https://www.youtube.com/watch?v=eVPgZHnn3g8
Wg tego filmiku lekarstwem jest Omegaregen i sporządzona na jego bazie emulsja. Omegaregen - do nabycia, to drugie - ? - szukać kontakt z firmą?

Offline Ale

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 08, 2018, 15:07:24 »
Bardzo dziękuję! To wspaniały trop! Dziękuję!!!!

Offline leo

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 08, 2018, 17:19:39 »
Napisz jak będzie jakieś doświadczenie w temacie - obojętnie jakie - temat ciekawy.

Offline jolkaj

• Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 08, 2018, 21:30:21 »
Ale moja sąsiadka ma sukę z wieloma przerzutami. Pies nie kwalifikował się do żadnej operacji. Ma podawane do środka ( regularnie) olej z wiesiołka ( łyżka rano i wieczorem), zmielony korzeń mniszka, omegaregen teraz mniej bo jednak jest dość kosztowny.
Same narośle są smarowane srebrem koloidalnym. W misce bardzo dużo warzyw, surowizny. W Poznaniu żaden wet nie podjął się leczenia. Na samą diagnostykę poszła masa (w tys złotych) kasy. W Łowiczu swego czasu naszej Once były podawane zastrzyki z jadem, one blokowały rozrost komórek nowotworowych. Może w Twojej okolicy ktoś wykonuje ten (wcale nie tani) zabieg.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto. Prof. Bartoszewski

Offline Ale

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 08, 2018, 22:16:46 »
Mniszek przy nowotworach został poddany pod wątpliwość przy nowotworach przez dr Różańskiego, ostawiłam. Byłam dzisiaj na wizycie w Środzie wlkp. Zrobiłam rezonans i rozmawiałam z lekarzem weterynarii, który mówił o suplementach, ziołach, wodzie strukturalnej i wlewach z wit C. Jeszcze nie doszłam do siebie...:) Nie mówił o sterydach i sterydach i antybiotykach i sterydach...:) tak szokująca odmiana może skutkować szokiem :))) Udało mi się zdobyć kontakt do dr Andrzeja Wogt. Działam juro od rana. Sprawdzę te zastrzyki! Dziękuję!

Offline jolkaj

• Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 08, 2018, 22:29:37 »
Ale jak masz blisko to zobacz http://vet-arkanoego.pl/ Człowieka polecam w każdej mierze.

Woda strukturalna, wlewy. Zrobisz jak uważasz.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto. Prof. Bartoszewski

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 09, 2018, 10:10:04 »
Mniszek przy nowotworach został poddany pod wątpliwość przy nowotworach przez dr Różańskiego, ostawiłam.

Sprawa mniszka była już tu wielokrotnie dyskutowana, na podstawie rozmów z Adminem, w tym i moich. Wyniki badań wyciągów z mniszka na komórkach dają znaki zapytania, jednak wyniki leczenia mniszkiem prawdziwych chorych zwierzaków i ludzi są pozytywne. Może nie być pozytywnego wyniku, ale w sprawach o podejrzenie wspomagania nowotworu to też pozytyw. Po prostu nie można wyników badań wydumanych ekstraktów na komórkach przekładać na kompletne rośliny na żywym organiźmie.

Pozdrowienia :-)

Offline Ale

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 09, 2018, 10:48:28 »
https://www.youtube.com/watch?v=Ks2YdrDXBhU Artur Kubiak. Wodę strukturalną z wgranym programem na nowotwór płaskonabłonkowy, zaczniemy wlewy również po kilku dniach od wdrożenia wody. Poza tym dostała homoopatyczny lek. Zamówiłam już omegaregen. Do tego mega wiedza o suplementach u pana doktora. To na ten moment. Zgadzam się Basia, też nie uważam tego za pewnik, ale mając taki wachlarz ziół, dla spokoju ducha w tym gorącym dla mnie okresie wolę na razie mniszek odstawić. Za to kocham pokrzywę ;)
Jolkaj znam dr Botko również wielki szacun!
Pozdrowienia