Autor Wątek: Grupa na Facebooku o boreliozie  (Przeczytany 2409 razy)

Offline Nie pije yerba

• Nowy
  • *
Grupa na Facebooku o boreliozie
« dnia: Grudnia 09, 2017, 13:50:56 »
Zapraszam do nowej grupy o boreliozie na FB.

"Borelioza - leczenie, porady"

https://www.facebook.com/groups/1871469369547056/

Mam nadzieję, że post nie zostanie usunięty przed administrację.

Pozdrawiam

Offline jolkaj

• Moderator
  • Dużo Pisze
Odp: Grupa na Facebooku o boreliozie
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 09, 2017, 14:50:10 »
To się zobaczy czy post nie zostanie usunięty. Oprócz tego, że jesteś człowiekiem aktywnym w sieci to masz jakieś doświadczenie, które pozwala Tobie założyć taką grupę o wielce niełatwym zagadnieniu? Jeśli zakładasz grupę po to by sprzedawać np ukopane korzenie pod różnymi nazwami dopasowując je w zależności od popytu to post ma dużą szansę wylecieć.

Napisz coś o sobie i swoim doświadczeniu w zielarstwie.

Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto. Prof. Bartoszewski

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 09, 2017, 15:34:10 »
U mnie minus - grupa dostępna tylko dla logujących się na FB.
Ja bym to przesunęła na linkowisko, bo w tym dziale przecież się spodziewać by należało jakichś rozmów praktycznych

Pozdrowienia :-)

Offline Nie pije yerba

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 28, 2018, 20:13:42 »
To się zobaczy czy post nie zostanie usunięty. Oprócz tego, że jesteś człowiekiem aktywnym w sieci to masz jakieś doświadczenie, które pozwala Tobie założyć taką grupę o wielce niełatwym zagadnieniu? Jeśli zakładasz grupę po to by sprzedawać np ukopane korzenie pod różnymi nazwami dopasowując je w zależności od popytu to post ma dużą szansę wylecieć.

Napisz coś o sobie i swoim doświadczeniu w zielarstwie.
Założyłem grupę aby zrzeszyć ludzi, którzy z jakiegoś powodu interesują się tematem. Nie kreuję się na eksperta w leczeniu boreliozy ani nie udzielam nikomu rad z tym związanych. Nic na grupie nie sprzedaję, jedynie pilnuję porządku aby nikt nie wykorzystywał jej w celach zarobkowych. Ale czasem ciężko wyczuć jakie ktoś ma zamiary. Gdyby ktoś był chętny i chciał pomóc w rozwoju grupy to serdecznie zapraszam do kontaktu. Dodatkowo jeśli ktoś posiada wiedzę na temat tej choroby, to tym bardziej zapraszam ponieważ chciałbym utworzyć stronę, gdzie znajdą się informacje oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

U mnie minus - grupa dostępna tylko dla logujących się na FB.
Ja bym to przesunęła na linkowisko, bo w tym dziale przecież się spodziewać by należało jakichś rozmów praktycznych

Niestety taki jest urok grup na FB - bez zalogowania się nie można dołączyć ani nawet podejrzeć jak to wszystko wygląda.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 29, 2018, 19:06:02 »
Niestety taki jest urok grup na FB - bez zalogowania się nie można dołączyć ani nawet podejrzeć jak to wszystko wygląda.

I dlatego nie lubię grup FB.
Zamykam wątek. Zastanowię się jeszcze, czy jednak go nie wywalić, bo w końcu dlaczego mamy tu reklamować rzeczy niedostępne człowiekowi, który nie jest na FB.