Autor Wątek: Pomożecie?  (Przeczytany 2350 razy)

Offline Maveloa

• Nowy
  • *
Pomożecie?
« dnia: Grudzień 06, 2017, 14:10:16 »
Cześć. Znacie jakieś dobre kancelarie, z dużym doświadczeniem? Nie chce zaczynać współpracy z byle jaką kancelarią. Ktoś coś? Chyba odezwę się do  durny spamer Poleciła mi ich moja znajoma :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2017, 11:12:36 wysłana przez Basia »

Offline janek

• Dużo Pisze
Odp: Pomożecie?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 06, 2017, 14:36:33 »
Tak znamy, z dużym doświadczeniem w rozwiązywaniu problemów psychicznych.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 06, 2017, 14:51:39 »
Reklamę upaskudzam a reklamiarza unieszkodliwiam w czynie społecznym :-P

Pozdrowienia :-)

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 06, 2017, 21:57:03 »
Basiu.
Jesteś okrutna i to jeszcze w Mikołaja.
Trzeba było zostawić, czasem się można pośmiać.

Offline zielarz polski

• Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 07, 2017, 10:58:34 »
Basia niestety taka jest :), wywali i nawet nie zadzwoni zapytać, czy w takiej kancelarii nie znają się przypadkiem na ziołach, bo akurat wszyscy ukończyli kurs zielarza-fitoterapeuty. :)

Offline docent

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
  • jesteśmy tu oboje, ja śpię a Ty się śnisz
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 07, 2017, 11:45:17 »
hahah wiecie co to jest gra wstępna?

wszystko to co sie dzieje zanim zostaniesz wyr...any a zaczyna się od zdania: ,,Witamy serdecznie w naszej kancelarii" :D

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2017, 11:17:28 »
Zgodnie z obietnicą reklama upaskudzona a reklamiarz w tym wcieleniu unieszkodliwiony. Ciekawe, w ilu wcieleniach tutaj jest?

Zastanawiam się, czy zleceniodawcy takich łajz się zgadzają na takie metody marketingowe? A z drugiej strony, przecież pozycjonerzy powinni mieć świadomość, że w aktywnych forach to zostanie zauważone, a w zapomnianych forach taki link nie ma wartości.

Offline zielarz polski

• Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 13, 2017, 19:39:51 »
Też mnie to zawsze zastanawia. Pojawia się jakieś konto zerowym dorobkiem i wpis reklamujący jakieś usługi/produkty, w dodatku najczęściej zupełnie niezwiązanym z tematem forum.
Jaka jest szansa, że moderacja tego nie wywali?
I też ciekawi mnie zawsze jaka jest rzeczywista skuteczność takiego "trolowania" na forum.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 13, 2017, 21:42:05 »
To nie chodzi o nas, to chodzi o Google, że to niby odpowiednia ilość rozsypanego marketingowego śmiecia, zauważonego przez roboty Google spowoduje, że zleceniodawca może się przesunie o oczko w górę wśrod setki podobnych firm.
Automaty Google są u nas przynajmniej raz dziennie - to widać w wynikach pokazujących świeże wpisy.
Skuteczność takiego "pozycjonowania" reklamodawcy jest mizerna, bo automaty Google nie dają zbyt wielkiej wagi wpisom i linkom z forów dyskusyjnych, a szczególnie ze stopek dyskutantów. Moje upaskudzanie reklam też może zaszkodzić pozycji reklamodawców w wynikach Google (automaty porównują zmiany treści), ale oni w końcu powinni wiedzieć, co robią w ich imieniu serwisy pozycjonerskie.

Ja mam poważne problemy ze zrozumieniem takich ludzi - czy nie lepiej byłoby się wypowiadać na właściwych tematycznie forach, może by ktoś miał z tego pożytek, ze zleceniodawcą włącznie?