General Category > Zwierzęta

Moje filmy o zwierzetach

(1/6) > >>

kyciek:
Witam, mam na imię Krzysztof, mieszkam całe życie w Warszawie, od zawsze kocham szeroko pojętą przyrodę.

Amatorsko kręcę sobie filmy od niedawna i umieszczam je na YouTube, jak ktoś chce sobie popatrzeć to zapraszam. Póki co okolice Warszawy i Warszawa. Kręcę sobie przy okazji różnych wypadów na łono natury, w tym także po zioła.

Temat ziół też nie jest mi obcy ani teoretycznie ani praktycznie, ale nie o tym w tym wątku.

Mój kanał samanoPL
https://www.youtube.com/channel/UC9YIuzfBjoRpSyHDWu6bhPg

Optimus:
Może skup się na filmowaniu ptaków drapieżnych.
Lisy, dziki i sarny są często w miastach widywane.
Nic nadzwyczajnego w nich nie widzę, a nawet wolałbym je nie spotykać bo tylko choroby roznoszą i szkody powodują.

kyciek:
Wszystko w swoim czasie:)

Co się uda zaobserwować to wrzucam, z czasem pewnie pojawią się inne zwierzęta.

Tu gdzie mieszkam szczególnie dużo jest dzików, jak pewnie wszędzie.

Co do przenoszonych przez nie chorób, w pełni się z Tobą zgadzam.

Moc jest w Tobie!:

--- Cytat: kyciek w Września 03, 2017, 18:10:27 ---Amatorsko kręcę sobie filmy od niedawna i umieszczam je na YouTube, jak ktoś chce sobie popatrzeć to zapraszam.
--- Koniec cytatu ---

Na pewno znajdzie się wielu chętnych. :)

--- Cytat: Optimus w Września 03, 2017, 21:11:15 ---Nic nadzwyczajnego w nich nie widzę...
--- Koniec cytatu ---

Szkoda, bo zwierzęta to wspaniałe stworzenia.

--- Cytat: Optimus w Września 03, 2017, 21:11:15 ---...a nawet wolałbym je nie spotykać bo tylko choroby roznoszą i szkody powodują.
--- Koniec cytatu ---

Zwierzęta mogą o człowieku powiedzieć to samo. Większego szkodnika na planecie chyba nie ma.

Basia:

--- Cytat: Moc jest w Tobie! w Września 04, 2017, 11:36:43 ---
--- Cytat: Optimus w Września 03, 2017, 21:11:15 ---...a nawet wolałbym je nie spotykać bo tylko choroby roznoszą i szkody powodują.
--- Koniec cytatu ---
Zwierzęta mogą o człowieku powiedzieć to samo. Większego szkodnika na planecie chyba nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Zgadza się.
Ostatnio dziki i lisy są oskarżane o wszystko, wkrótce, jak i krowy, zostaną nawet oskarżone o efekt cieplarniany.

Pozdrowienia :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej