Autor Wątek: Jerzy Zięba o tarczycy  (Przeczytany 21089 razy)

Offline red

• Średnio Pisze
Odp: Jerzy Zięba o tarczycy
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 07, 2016, 12:44:48 »
"Nie będę czytał, nie będę oglądał" ale będę krytykował na prawo i lewo...
Komentować trudno takie podejście. Ot...zwykłe krytykanctwo.

p.s.
Psy farmacji spuszczono ze smyczy, bo biznes się wali i sprzedaż "naukowej", skutecznej aż w 5 procentach  chemioterapii spada ;-)

'NaukoFcu" od socjotechniki, wykaż sie jeszcze , z zaciekawieniem posłucham jak się produkuje propagandę udowadniająca konieczność stosowania CHEMIOTERAPII ( ale w propagandzie  nie POMIJAJ jej statystycznej 5 % skuteczności), o naukoFcach od Talidomidu...itd

"a  karac znachorow typu Zięba, ktorzy nikogo nie uśmiercili', "

Linkowany artykuł widzę, że też  poza  mozliwościami odbioru "oczytanego inaczej" dyskutanta:

http://wyborcza.pl/akcje_specjalne/1,154228,5859070,Pocalowalam_Dudka_po_raz_przedostatni.html?disableRedirects=true

Linkowany artykuł no cóż mam powiedzieć? Służba zdrowia w Polsce schodzi na psy tu też zdarzają się czarne owce, ale po studiach medycznych ludzie uczący sie na pewno maja większą wiedzę niż Pan J.Z co do stwierdzenia ,że Pan J.Z nikogo nie zabił moge odpowiedzieć tak: tego nie wiemy  lub jeszcze nikogo nie zabił  :D

Co do chemioterapii nie jest tak do końca jak mówisz, zależy to od nowotworu i stadium choroby, inna sprawą jest to ,że alternatywne leczenie nowotworów złośliwych też  działa może w 1% zazwyczaj przedłuża w nikłym procencie życie lub je  poprawia, ale nie dochodzi do całkowitego wyleczenia.
Polecam te filmiki
https://www.youtube.com/watch?v=6kiADo2ynf4
https://www.youtube.com/watch?v=DCO-Z9K7asY

W jakim kierunku idzie leczenie raka, ale chyba nie u nas
https://www.youtube.com/watch?v=uzn_yKBqbXU

Na temat witaminy C w leczeniu raka
https://www.youtube.com/watch?v=YZ4LmzQhb2A
https://www.youtube.com/watch?v=mWkUWHU5Uns

red alias neti aneti pogadaj z lustrem i wrzuć do filmików i do swoich (kolegi) opracowań kontr idee i wyniki badań to będzie ok... bo na razie to wygląda nie do końca naukowo..

Ty chyba pracujesz w cyrku , bo przypominasz mi tego pana co chodzi i rozśmiesza ludzi.  :D
Wyniki badań masz na pubmedzie i nie tylko w większości filmików są podane źródła pod filmikiem, którymi posiłkował  się autor  :D  :) i nie mów mi co mam robic pouczaj sobie innych jak ci na to pozwolą .
« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2016, 12:47:54 wysłana przez red »
Człowiek poświęca swoje zdrowie, by zarabiać pieniądze, następnie zaś poświęca pieniądze, by odzyskać zdrowie. Dalajlama :-)

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 07, 2016, 12:53:09 »
Sorry red,
ale jak to jest?
Wczoraj pouczałeś mnie co mogę podawać  , a czego nie, na forum.
A dzisiaj nie dozwalasz względem siebie na to Pawłowi.
Czyli wniosek jest taki, że masz tu jakieś specjalne prawa.
Jesteś od niedawna na forum i starasz się rozstawiać nas po kątach.
Mnie się to za bardzo nie podoba.
I daję sobie prawo do wyrażenia swojej opinii.

Offline red

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 07, 2016, 12:55:04 »

Sorry red,
ale jak to jest?
Wczoraj pouczałeś mnie co mogę podawać  , a czego nie, na forum.
A dzisiaj nie dozwalasz względem siebie na to Pawłowi.
Czyli wniosek jest taki, że masz tu jakieś specjalne prawa.
Jesteś od niedawna na forum i starasz się rozstawiać nas po kątach.
Mnie się to za bardzo nie podoba.
I daję sobie prawo do wyrażenia swojej opinii.

Nie pouczałem, tylko prosiłem, a to jest duża różnica!  ;D Cytat: "Ja bardzo proszę nie podawajcie linków" :D
Sama zamotałaś sie w swoich zeznaniach  :P, a jeszcze wczoraj pisałas mi ,że prosic to ja sobie mogę  :)

Red, prosić możesz. To twoje prawo.
Ja jednak próśb twoich słuchać nie muszę.

« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2016, 13:08:20 wysłana przez red »
Człowiek poświęca swoje zdrowie, by zarabiać pieniądze, następnie zaś poświęca pieniądze, by odzyskać zdrowie. Dalajlama :-)

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 07, 2016, 13:03:56 »
Mogę dowiedzieć się, kto podszywa się  pod mój nick i podmienia teksty????
Bo ja powyższego nie wstawiałam ....

Werbena, Ja Ciebie przepraszam... to ja namieszałam.
Już sie poprawiam

http://wyborcza.pl/akcje_specjalne/1,154228,5859070,Pocalowalam_Dudka_po_raz_przedostatni.html?disableRedirects=true

Ten artykuł jest szokujący, ale on pokazuje nie tak stan systemu, tylko stan ludzi, którzy mogą, ale nie muszą, dopóki ktoś ich nie zmusi.

Tutaj są lekarze, a gdzieś w inym artykule są księża czy zakonnice, gdzieś jest wojsko, gdzieś są urzędnicy, czy po prostu złośliwi sąsiedzi.

Przypomnę tutaj słynny eksperyment psychiatryczny, kiedy grupę normalnych, zdrowych psychicznie studentów losowo podzelono na strażników i więźniów i do czego to doprowadziło.
Konrad Lorenz (ten od gęsi i Nobla) napisał kiedyś, że agresja wewnątrzgatunkowa jest biologicznie nam wdrukowana i nie jest znany inny gatunek zwierząt, który by się wyniszczał z taką zaciekłością. Mamy też śladowe mechanizmy warunkujące współżycie w stadzie, że jak na przykład ktoś prosi, to pierwszym odruchem jest dać. Ale inny odruch - jeśli ktoś coś robi, to ja też, nawet, jeśli akurat morduje innych - to też przerabialiśmy i ciągle przerabiamy od nowa, pomimo moralności i religii.

Konrad Lorenz proponował zrytualizować naszą przemoc wewnątrzgatunkową do postaci sportu. Jednak zadymy towarzyszące meczom piłki kopanej wskazują na to, że agresja drzemiąca w zadymiarzach nie jest zrytualizowana, ona zostaje tylko skanalizowana.

Nie wiem, czy coś z tym da się radę zrobić... Jezus próbował, ale został ukrzyżowany...

Pozdrowienia :-) (Basia)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2016, 13:06:08 wysłana przez Basia »

Offline werbena

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 07, 2016, 13:33:46 »
"Nie będę czytał, nie będę oglądał" ale będę krytykował na prawo i lewo...
Komentować trudno takie podejście. Ot...zwykłe krytykanctwo.

p.s.
Psy farmacji spuszczono ze smyczy, bo biznes się wali i sprzedaż "naukowej", skutecznej aż w 5 procentach  chemioterapii spada ;-)

'NaukoFcu" od socjotechniki, wykaż sie jeszcze , z zaciekawieniem posłucham jak się produkuje propagandę udowadniająca konieczność stosowania CHEMIOTERAPII ( ale w propagandzie  nie POMIJAJ jej statystycznej 5 % skuteczności), o naukoFcach od Talidomidu...itd

"a  karac znachorow typu Zięba, ktorzy nikogo nie uśmiercili', "

Linkowany artykuł widzę, że też  poza  mozliwościami odbioru "oczytanego inaczej" dyskutanta:

Linkowany artykuł no cóż mam powiedzieć? Służba zdrowia w Polsce schodzi na psy tu też zdarzają się czarne owce, ale po studiach medycznych ludzie uczący sie na pewno maja większą wiedzę niż Pan J.Z

To nie jest wątek  religijny. Prezentujesz tu tok myslenia starej dewoty,
 bo po studiach to na pewno itd...
 PRAKTYKA pokazuje, że NIE na pewno.
Mało tego, to jest ZDECYDOWANIE BARDZIEJ NIEBEZPIECZNE , gdy po studiach  niby lekarz wykazuje się indolencją i bezmyślnym klepaniem procedur, bo dewoty od religii farmaceutycznej ufają bezgranicznie panu doktorowi w białym fartuszku i z dyplomem.
Do znachora od razu każdy podchodzi z marginesem nieufności i potrzebą weryfikacji.

CHAPEAU BAS! przed 'yntelegiencją"  w stylu "jak KALI (z dyplomem) kraść krowy to dobrze, ......

Trzeba być albo upośledzonym, albo wyjatkowo podłym, żeby głosić takie "madrości" po tym, co naukoFcy z dyplomami zrobili milionom ludzi:

"CDC po cichu przyznało, że wstrzyknięto 30 milionom ludzi szczepionki przeciwko polio, które zawierały rakotwórczy wirus SV40. Dr Maurice Hilleman, pracownik firmy Merck, ostrzegał o tym Alberta Sabina i innych naukowców, jeszcze zanim szczepionki zostały wprowadzone na rynek, ale oczywiście zamiast natychmiast je wstrzymać i oczyścić, to sprawa została zatuszowana i przez kilka lat podawano je milionom ludzi na świecie. CDC zaprzecza, że do obecnej epidemii raka przyczyniły się szczepionki powołując się na badania dwóch naukowców, dra Howarda Stricklera i dr Keerti Shah, którzy pracowali dla firmy Merck i GSK. Natomiast do roku 2002 już było ponad 61 zgłoszeń z 49 różnych niezależnych laboratoriów ze świata, gdzie wykryto SV40 w ludzkim międzybłoniaku, chłoniaku, oraz nowotworach mózgu i kości! Oprócz tego, inny naukowiec, Michele Carbone wraz z byłym dyrektorem NIH, odkryli, że te szczepionki nie tylko były zanieczyszczone SV40, ale jeszcze innym "rachetypowych" szczepem tego wirusa, który umykał procedurom kontrolnym przez lata i zarażał ludzi, którym podawano tę szczepionkę jeszcze długo po 1962r. I ani słowa o tym w mediach(!!!) Nie ma patrzenia w przeszłość, wyniesienia lekcji, ani proszenia ludzi, żeby się przetestowali, czy rozmów na temat terapii, jakie można wykonać, gdy się jest zarażonym SV40. .....
c.d.:

http://szczepienia.wybudzeni.com/2016/11/29/wirus-sv40-w-szczepionkach-przeciw-polio/

« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2016, 22:37:47 wysłana przez werbena »

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 07, 2016, 13:52:55 »
Znachor nie ma dla mnie wydźwięku pejoratywnego.
Znachor, to ten który  ZNA się na chorobach.
Uchroń mnie Boże przed polską służbą zdrowia i przed lekarzami.
Dozwól mi zasnąć we własnym łóżku bez pomocy tych, którzy reprezentują polską służbę...chorobie.
Amen.

Offline alcia1907

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 07, 2016, 14:08:28 »
Do Reda -Ty chyba pracujesz w cyrku , bo przypominasz mi tego pana co chodzi i rozśmiesza ludzi - Ten pan to chyba klaun ? A ten zazwyczaj NIC  nie mówi tylko rozśmiesza... Z Twojego cytatu wynika,że znasz Pawła i wiesz gdzie bywa... więc " przełóż " swe wywody personalne na prywatny grunt...

Offline red

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 07, 2016, 15:01:17 »
Do Reda -Ty chyba pracujesz w cyrku , bo przypominasz mi tego pana co chodzi i rozśmiesza ludzi - Ten pan to chyba klaun ? A ten zazwyczaj NIC  nie mówi tylko rozśmiesza... Z Twojego cytatu wynika,że znasz Pawła i wiesz gdzie bywa... więc " przełóż " swe wywody personalne na prywatny grunt...

Wiesz to on zasugerował ,że jestem głupkiem w innym topiku, więc może zaczniemy od niego, to że ja wytknąłem mu ,że nie ma wykształcenia medycznego i małą wiedzę do czego sam się przyznał, a próbuje podważać publikacje z pubmedu to nie oznacza ,że trzeba kogos od razu obrażać, bo ja tego nie robiłem, a że kogos cos boli, to nic na to nie poradzę, więc wybacz , ale nie jesteś obiektywna i w temacie .Mam wrażenie, że niektórzy widzą, tylko to co chcą widzieć tak jak np. ewula zasugerowała ,że ją pouczałem , a ja wyraźnie napisałem proszę
« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2016, 15:37:51 wysłana przez red »

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 07, 2016, 22:54:25 »
Część pierwsza jest dość rozsądna, chociaż uproszczona.
Część druga też trochę upraszcza, trochę wyjeżdża na prymitywną medycynę, posługuje się pojęciem "zmęczenie nadnerczy", które chyba nie jest pojęciem medycznym, ale coś tam ilustruje.
Jak na razie nie daje odpowiedzi na pytania, co robić, oprócz zwiększenia zakresu badań poziomu różnych hormonów, co może mieć sens, jeśli wie się, co z tym zrobić.

Pozdrowienia :-)

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 08, 2016, 08:26:09 »
Część pierwsza jest dość rozsądna, chociaż uproszczona.
Część druga też trochę upraszcza, trochę wyjeżdża na prymitywną medycynę, posługuje się pojęciem "zmęczenie nadnerczy", które chyba nie jest pojęciem medycznym, ale coś tam ilustruje.
Jak na razie nie daje odpowiedzi na pytania, co robić, oprócz zwiększenia zakresu badań poziomu różnych hormonów, co może mieć sens, jeśli wie się, co z tym zrobić.

Pozdrowienia :-)

I chyba nie powie konkretnie co każdy sam może zrobić, by problem przestał istnieć. Pokazuje jak złożony jest problem leczenia tarczycy. Mówi, że to powinien robić lekarz, który będzie wiedział co i jak robić. W Polsce jeszcze takich nie ma.
Zobaczymy co powie w kolejnych trzech częściach.

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 08, 2016, 08:28:31 »
ooooooooooooo
jest część czwarta:
https://www.youtube.com/watch?v=hJO6PGeysHo

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze
« Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 08, 2016, 08:30:36 »

Wiesz to on zasugerował ,że jestem głupkiem w innym topiku, więc może zaczniemy od niego, to że ja wytknąłem mu ,że nie ma wykształcenia medycznego i małą wiedzę do czego sam się przyznał, a próbuje podważać publikacje z pubmedu to nie oznacza ,że trzeba kogos od razu obrażać, bo ja tego nie robiłem, a że kogos cos boli, to nic na to nie poradzę, więc wybacz , ale nie jesteś obiektywna i w temacie .Mam wrażenie, że niektórzy widzą, tylko to co chcą widzieć tak jak np. ewula zasugerowała ,że ją pouczałem , a ja wyraźnie napisałem proszę

Red udajesz idiotę czy nim jesteś? Może masz "łoma", którym można podważyć bazę artykułów naukowych?

Wielokrotnie na tym forum złapano Cię na kłamstwie i oczernianiu innych wbrew faktom. Nawet tym publikowanym w artykułach naukowych zbieranych w bazach takich jak pubmed.
W bazach naukowych jest dziesiątki, setki a nawet tysiące artykułów na każdy temat szczegółowy.

Studiowanie tych artykułów i ich zrozumienie wymaga czasu i inteligencji.
Często prezentowane w tych artykułach konkluzje zależą od poglądu sponsora badań, srodowisk, które reprezentuje.
Zatem można znaleźć artykuły, których wnioski są ze sobą w sprzeczności.
Znajdzie się klient i weźmie parę artykułów jakie mu pasują i stworzy jakąś pogadankę na youtube
Przykład takiej karykatury pogadanki to analiza pierwiastkowa włosów tutaj można
poczytać i wyrobić własny pogląd:
http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=3857.msg66239#new

Red może wziąłeś za dużo stymulatorów a skromna wiedza farmakologiczna mówi, że przy przedawkowaniu dzieją się z człowiekiem różne rzeczy takie jak zaburzenia osobowości, myślenia itp. Możesz o tym poczytać na pubmedzie notabene..

Dla jasności red to zupełnie mi nieznany osobnik, który jak prześledzimy jego posty ma problemy zdrowotne...
Pozytywnym jest niewątpliwie to, iż jak sam insynuuje jest po studiach medycznych.. i czyta pubmed ;)

Hmm.. na wykładach z Doktorem padło takie stwierdzenie, iż problemy z tarczycą wpływają na psychikę..
Ludzie z Międzyborowa mają coś odnotowane na ten temat?

Pozdrawiam,
Paweł

Offline red

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 08, 2016, 10:03:19 »

Red udajesz idiotę czy nim jesteś? Może masz "łoma", którym można podważyć bazę artykułów naukowych?

Wielokrotnie na tym forum złapano Cię na kłamstwie i oczernianiu innych wbrew faktom. Nawet tym publikowanym w artykułach naukowych zbieranych w bazach takich jak pubmed.
W bazach naukowych jest dziesiątki, setki a nawet tysiące artykułów na każdy temat szczegółowy.

Studiowanie tych artykułów i ich zrozumienie wymaga czasu i inteligencji.
Często prezentowane w tych artykułach konkluzje zależą od poglądu sponsora badań, srodowisk, które reprezentuje.
Zatem można znaleźć artykuły, których wnioski są ze sobą w sprzeczności.
Znajdzie się klient i weźmie parę artykułów jakie mu pasują i stworzy jakąś pogadankę na youtube
Przykład takiej karykatury pogadanki to analiza pierwiastkowa włosów tutaj można
poczytać i wyrobić własny pogląd:
http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=3857.msg66239#new

Red może wziąłeś za dużo stymulatorów a skromna wiedza farmakologiczna mówi, że przy przedawkowaniu dzieją się z człowiekiem różne rzeczy takie jak zaburzenia osobowości, myślenia itp. Możesz o tym poczytać na pubmedzie notabene..

Dla jasności red to zupełnie mi nieznany osobnik, który jak prześledzimy jego posty ma problemy zdrowotne...
Pozytywnym jest niewątpliwie to, iż jak sam insynuuje jest po studiach medycznych.. i czyta pubmed ;)

Hmm.. na wykładach z Doktorem padło takie stwierdzenie, iż problemy z tarczycą wpływają na psychikę..
Ludzie z Międzyborowa mają coś odnotowane na ten temat?

Pozdrawiam,
Paweł

Idiotą sam jesteś pajacu( daję ci tyle samo szacunku ile dostaje od ciebie), proszę podaj linki gdzie kłamałem i oczerniałem innych, że komus powiedziałem,że nie ma wykształcenie medycznego raczej nie jest oczernianiem. Na pubmedzie zdarzają się gnioty, ale większość badań jest wiarygodna,tam przeciętny Kowalski nie może wrzucić swoich badan, tylko renomowane i wiarygodne instytucje
cytat;
"PM nie odrzuca pojedynczych artykułów, bo byłoby to zwyczajnie niemożliwe. Raz w tygodniu baza jest aktualizowana i trafia do niej około 8000 artykułów. Nikt nie byłby w stanie tego przeczytać, a przecież nie może tego przeczytać byle kto. Musi to zrobić osoba, która jest specjalistą w danej dziedzinie. Fizycznie niemożliwym jest, żeby którykolwiek z pracowników PM cenzurował to, co ma się tam znaleźć. Decydujące o tym, czy praca pokaże się na PM jest miejsce, w którym została opublikowana. Co do zasady: prace z renomowanych czasopism ukazują się w PM, te z bardzo kiepskich nie. Taki system nie jest idealny, ale gwarantuje przyzwoitą jakość artykułów."
 z tych badań korzysta wielu znanych lekarzy, a ty taki mały szary niedouczony człowieczek, próbowaleś zakwestionowac badania znanych i wiarygodnych instytucji.  :D Co do badań nad analizą włosów , to sam zapytaj autora o swoje wątpliwości, podejrzewam,że szybko i rzeczowo by poparł swoje racje.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2016, 10:30:10 wysłana przez red »

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 08, 2016, 10:38:47 »
Paweł usuwaj posty tego nieuka, bo niebezpiecznie bredzi. Nie przeczytał ksiązki Zięby, więc nie czyta i innych ,silą rzeczy nie wie, ze CYTUJE on NAUKOWE badania, z którymi mozna dyskutowac, ale MERYTORYCZNIE i NIE STRONNICZO, nie bredząc o nieistniejących "teoriach Zięby".....itd.

Jego DOGMATYCZNE, STRONNICZE   i czołobitne teksty o " renomowanych i wiarygodnych " instytucjach skreślają go. Człowiek myślący z otwartym umysłem nie szufladkuje sie tak prymitywnie.

Basia ma ku temu możliwości jeśli chodzi o narzędzia moderatora.

Jeśli faktycznie ten red to neti aneti z youtuba to porażka i wstyd dla uczelni medycznej za absolwenta..

Werbeno teraz czas na takich ludzi.. Ale wiesz trzeba mieć odrobinę dystansu do siebie..

Też grzeczny nie jestem i mi się zdarzy być uszczypliwym do bólu..
Do nieomylności praw sobie nie roszczę.. ;) a z pubmedu, ncbi i podobnych niestety korzystam :)

Z własnych poszukiwań na temat tarczycy dotarłem do informacji, iż to związki bromu, flouru, chloru są w dużej mierze odpowiedzialne za nieprawidłową pracę tarczycy.

Niestety chleb codzienny (mąka) jest faszerowany tymi związkami (brom).

Środki czystości - chlor.

Pasta do zębów - flour.

Every day, codziennie..  i jak ma przy takiej ekspozycji być dobrze z tarczycą?

Użytkownikiem red się nie przejmuj, bo to człowiek z problemami i nawet Basia nic na to nie poradzi aby go uspokoić..

Pozdrawiam,
Paweł

Offline red

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 08, 2016, 10:52:09 »
Paweł usuwaj posty tego nieuka, bo niebezpiecznie bredzi. Nie przeczytał ksiązki Zięby, więc nie czyta i innych ,silą rzeczy nie wie, ze CYTUJE on NAUKOWE badania, z którymi mozna dyskutowac, ale MERYTORYCZNIE i NIE STRONNICZO, nie bredząc o nieistniejących "teoriach Zięby".....itd.

Jego DOGMATYCZNE, STRONNICZE   i czołobitne teksty o " renomowanych i wiarygodnych " instytucjach skreślają go. Człowiek myślący z otwartym umysłem nie szufladkuje sie tak prymitywnie.

Basia ma ku temu możliwości jeśli chodzi o narzędzia moderatora.

Jeśli faktycznie ten red to neti aneti z youtuba to porażka i wstyd dla uczelni medycznej za absolwenta..

Werbeno teraz czas na takich ludzi.. Ale wiesz trzeba mieć odrobinę dystansu do siebie..

Też grzeczny nie jestem i mi się zdarzy być uszczypliwym do bólu..
Do nieomylności praw sobie nie roszczę.. ;) a z pubmedu, ncbi i podobnych niestety korzystam :)

Z własnych poszukiwań na temat tarczycy dotarłem do informacji, iż to związki bromu, flouru, chloru są w dużej mierze odpowiedzialne za nieprawidłową pracę tarczycy.

Niestety chleb codzienny (mąka) jest faszerowany tymi związkami (brom).

Środki czystości - chlor.

Pasta do zębów - flour.

Every day, codziennie..  i jak ma przy takiej ekspozycji być dobrze z tarczycą?

Użytkownikiem red się nie przejmuj, bo to człowiek z problemami i nawet Basia nic na to nie poradzi aby go uspokoić..

Pozdrawiam,
Paweł

Porażką to ty jestes dla tego świata , nie jestem neti aneti, a ty mnie obrażasz wyzywasz od głupków i idiotów ja tego nie robiłem, więc z mojej strony nie uraczysz szacunku dla twojej osoby, oskarżyłeś mnie o kłamstwa i oczernianie, a nie widze odpowiedzi w temacie.@Werbena to jest swiat nauki , a nie czarodziejów jak pan J.Z, szkoda czasu na jego wywody. Merytoryczne podwaliny jego niewiedzy są  na tym forum  :D
http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=3830.0
« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2016, 11:00:13 wysłana przez red »