Wczoraj Renia napisała o terapii olejkowej - ",Wielokrotnie skuteczniejsza" - nie przypuszczałam. "
W przypadku boreliozy piszę nie teoretycznie tylko praktycznie w oparciu o te dziesiątki tysięcy postów które przeczytałem czy też w oparciu o zawartość tysięcy maili które do mnie napisano w tej sprawie.
Ja sam brałem abx w wersji ILADS przez rok czasu, rozpisałem kilkaset recept - jak stosować abx, czytałem tysiące relacji ludzi po abx, setki opisów o reakcjach po stosowaniu różnych ziół, według różnych metod, autorów, schematów, mam też relacje kilkuset ludzi którzy stosowali olejki.
Na podstawie tych wszystkich relacji cały czas twierdzę, że nie ma silniejszych, szybszych, skuteczniejszych środków od olejków do stosowania w boreliozie z koinfekcjami.
Będę zamieszczał autentyczne relacje chorych z pierwszego stosowania olejków - testu boreliozowego.
Jest na forum paru ludzi z boreliozą po różnych terapiach więc mogą ocenić i porównać szybkość, siłę działania olejków ze swoimi reakcjami. Jak zwykle wklejam cytaty, nie zmieniam nawet przecinka.
an
Działanie olejków – sprawozdanie Ogólne uwagi
Pierwsze smarowanie olejków GO1, SKE , ABC silne odczuwanie po pierwszym smarowaniu, później objawy łagodniały. Stosowałam ,mniejsze dawki ze względu na silne reakcje.
Smarowałam przeważnie te same miejsca ,ażeby mieć porównanie w zachodzących reakcjach tzn, czoło, skronie , głowę w miejscach w których odczuwam silne bóle – część ciemieniowa, skroniowa, potyliczna, kark , górę pleców, wewn część nadgarstków, czasem dłoni e i stopy.
Olejek GOS odczuwałam tylko rozgrzewające w miejscu smarowania i ogólne osłabienie
Olejek TGS również czułam rozgrzewająco , osłabienie, uwolnienie w zatokach
Musiałam zmniejszyć dawkę olejków, które silnie odczuwałam
1 GO1 - 4 dni- po kilku minutach od wsmarowania odczuwałam działanie olejku
Przed smarowaniem miałam silne bóle głowy – po smarowaniu prawa skroń i prawy płat odczuwałam mrowienia, igiełki, napięcie w głowie, mocno czułam klatkę piersiową mrowienia , ucisk, pieczenie, miejsca smarowane np. nadgarstek – mrowienia rozchodzące się , problemy z oddychaniem ,dreszcze
Plecy po smarowaniu ostre, przeszywające bóle , skurcze pod żebrami- po 10 min. Pościło , w tym dniu pojawiały się co jakiś czas, na drugi dzień bóle złagodniały
Wydzielina z prawej dziurki nosa. Palenie oczu, w głowie piski, trzeszczenia Olejek stosowałam 4 dni
Najgorszy pierwszy dzień, później już mniej odczuwałam rozchodzenie się olejków, bóle łagodniejsze ale były trzeszczenia w głowie, , pocenie się, palenie oczu, problemy z koncentracją, ogólne rozbicie, bóle pleców, zmęczenie,
GOS – 2 dni - rozgrzewający
W porównaniu z pierwszym mało odczuwalny, czułam miejscowo rozgrzewający , zmęczenie, rozbicie, słabości.
SKE- 3 dni- odczuwanie po kilku minutach
Odczuwałam już w przeciągu kilku minut działanie olejku , najbardziej głowa - tył głowy i część ciemieniowa prawej półkuli, mrowienia schodzące na kark , lekkie zawroty ,pieczenia oczu, trzeszczenia, ogólne rozbicie i słabości
Plecy po smarowaniu odczuwałam wzmagający tępy ból, nie taki przeszywający jak w GO1 , ale jakby bardziej głęboki ,długotrwały. Do następnego smarowania bóle łagodniały
ABC – 3 dni – odczuwanie po kilku minutach
Podobnie odczuwanie jak w GO1, SKE , ale zdecydowanie większe trzeszczenie w głowie, karku czubek głowy , prawa półkula, pogorszyło się palenie oczu + silny ból prawego oka , uczucie piasku, ból skroni, słabości, zmęczenie, pocenie,
TGS – 2 dni rozgrzewający
Działanie rozgrzewające, podobnie jak GOS , ale wyraźnie bardziej czułam uwolnienie zatok, uczucie schodzącej ropy, zmęczenie
Na dzień dzisiejszy odczuwam mniejsze bóle głowy, ale jeszcze te objawy co opisuje powyżej, trzeszczenia, palenia oczu, bóle oka, duże zmęczenie, nadwrażliwości na światło i dźwięki, problemy z oddychaniem, bóle pleców.
Bóle mają charakter falowy , niektóre pojawiają się i znikają, i pojawiają się inne ,
Ogólnie myślę, ze olejki bardzo dobrze na mnie działają i mam nadzieję ,że stosując je systematycznie moje zdrowie poprawi się.
Bardzo proszę Pana o propozyzję dalszego leczenia.
ks
Proszę o informację co dalej robić. Cały czas mam wrażenie ,że mój mózg przestał pracować i się zawiesił.
Reakcja organizmu na olejki z testu Borelioza:
Olejek GO1 Pierwszy dzień - ból głowy okolica potylicy około 1 godz., lekkie mrowienie palców dłoni.
Drugi dzień Ból głowy –część czołowa, duże zmęczenie, uczucie potrzeba snu spałam 10 godzin
Olejek GOS - po wmasowaniu drugiej porcji uczucie potu na plecach – około 10 minut,
Godz17.00 „blokada” stawu kostki stopy godz. 19. potrzeba położenia się do łóżka duże zmęczenie, senność. Godz.22.00 przeszywający ból kolan, bioder, zmęczenie.
Olejek MAN Pierwszy dzień po pierwszym dniu przespałam całą noc, bez wstawania o 3 nad ranem. Po przebudzeniu bez zegarka o 5.30 po raz pierwszy od bardzo wielu lat miała wrażenie , że się wyspałam, ale po 15 minutach znowu wolno się ruszałam – przysłowiowa mucha w smole.
Drugi dzień Ból w dole brzucha- ciągły sztywność karku krótkotrwała
Olejek ABC Pierwszy dzień bez efektów Drugi dzień Blokada w uszach, „zawieszenie” mózgu, swędzenie pleców i stóp, otępienie umysłowe, ból głowy, świąd szyi
Olejek KSE Pierwszy dzień: Bez efektów Drugi dzień Ból głowy- część czołowa, swędzenie stóp –szczególnie prawej za piętą, zgaga- pieczenie przełyku, zmęczenie i senność, suchość skóry, ból lewego kolana, ból karku, kaszel.