Zapominam umieszczać te reakcje, trochę częściej to robię na fb, na tej grupie
https://www.facebook.com/groups/582250645300964/Dziś chciałem zamieścić w sumie b. rzadką reakcję, wielka szkoda, że u wszystkich tak to nie wygląda. Z.S.11.01.
Chcę życzyć wszystkim boreliozowcom aby tak przechodzili kuracje na tą paskudną chorobę, dowolne kuracje i u dowolnych zielarzy.
"Dzień dobry.
Serdecznie dziękuję za olejki, które przysłał mi Pan do testu boreliozowego. Zadziałały rewelacyjnie i choć herxy nie były bardzo dokuczliwe, to zmiana na lepsze jest ogromna. Postaram się wymienić zmiany, które nastąpiły:
- sztywność i ból kręgosłupa prawie ustały
- przestało trzeszczeć w szyi
- w dużym stopniu poprawił się wzrok - przed olejkami widziałem jakby bez ostrości, trudno było skoncentrować wzrok na jednej rzeczy, widzenie jest zdecydowanie wyraźniejsze i ostrzejsze, nie bolą oczy
- wieczne napady gorąca na twarzy, czerwonej skóry i różnego rodzaju wykwitów skórnych (podejrzenie lekarza o trądzik różowaty), z którymi nie mogłem dać sobie rady, zdecydowanie się zmniejszyły, twarz zjaśniała
- przestało piec w żołądku
- pogłębił się oddech
-poprawiła się koncentracja, zapamiętywanie, myślenie, ogólnie otępienie umysłowe
- poprawiła się termoregulacja ciała - gdy innym było zimno, mnie było gorąco
- zanikły "prądy" pojawiające się w mięśniach (głównie uda)
- ustało "bulgotanie" w jelitach
- zmniejszyła się sztywność stawów (zwłaszcza rano, po nocy)
Opiszę teraz reakcje po poszczególnych olejkach wg kolejności podanej przez Pana:
nr1 RKO
- test uczuleniowy bez reakcji
1 dzień - bez większych zmian
2 dzień - lekki wyprysk skórny w miejscu smarowania, ustały bóle (swędzenie zębów)
nr2 MAN
1 dzień - nasilone wypryski skórne (zdjęcia poniżej), lekka poprawa w kręgosłupie
2 dzień - wypryski skórne b.z.,napad gorąca w nocy, krótkotrwałe, rwące bóle w piszczelach, zmniejszył się ból w dolnym odcinku kręgosłupa, dziwne uczucie ciepła w płucach (w nocy)
nr3 KSE
1 dzień - zmiany skórne nasiliły się, zaczęła boleć głowa, jednocześnie ustąpił ból kręgosłupa, chwilowe przykurcze różnych mięśni, ukłucia w oczach
2 dzień - kręgosłup nie boli, ustało pieczenie w żołądku
nr4 SGT
zmniejszyły się bąble na rękach, lekka sztywność kręgosłupa powróciła
nr5 ABC
ustępują zmiany skórne, odczucie lekkości (jak gdyby ubyło lat), umysł bardziej lotny, lepsze widzenie, lżejsze oddychanie, twarz zjaśniała.
Chciałem wspomnieć, że 2 tygodnie przed olejkami stosowałem wodę utlenioną (wewnętrznie) i może z tego powodu herxy były dość łagodne.
Dołączam zdjęcia, na których widać reakcję skórną. Możliwe, że jest to efekt usuwania toksyn z organizmu. Nie przerywałem smarowania kolejnymi olejkami.
Ogólnie czuję się o wiele zdrowszy. Olejki mają niesamowitą moc. Wydaje mi się, że najsilniej reagowałem na olejki MAN i KSE.
Prosiłbym o kontynuację terapii, opinię i Pana propozycji odnośnie dalszego leczenia.
Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam.