Musisz być bardzo młody - opowiadasz głupoty na temat firmy i jeszcze wymieniasz ją z nazwy. Jestem z zawodu chemikiem, pracuję w firmie z branży farmaceutycznej, która zaopatruje się m.in. w firmach z tej grupy.
http://www.stanlab.eu/o-nas - poczytaj sobie o nich - pewnie do tej pory nie wpadłeś na ten pomysł.
Ja zastanawiam się nad możliwością spożywania ich produktów cz.d.a. więc co mam do zarzucenia skoro oni sami odradzają spożycia?
Pytanie dlaczego skoro badając każdą partię swojego produktu mają pewność, że zanieczyszczeń w nim jest o rząd wielkości mniej niż w spożywczym?
Mam zapisaną ich stronę na której była informacja, że sprzedawany przez nich kwas L-askorbinowy nadaje się do spożycia. Dlaczego się z tego wycofali?
O posiadaniu przez nich wyspecjalizowanego laboratorium niczego nie stwierdzam lecz spekuluję i miałem nadzieję, że wyprowadzisz mnie z błędu.
W linku przez Ciebie podanym nie ma o tym informacji.
Alinge zadała pytanie o rzetelne firmy.
Myślałem, że udzielisz jej odpowiedzi skoro jesteś znawcą tego tematu.
Osoba z którą rozmawiałem podała mi takie ale czekam na Twoją odpowiedź.
Ponawiam pytanie:
czy chlorek magnezu dodawany do kąpieli a nieoznakowany jako cz.d.a. jest szkodliwy dla zdrowia i z jakiego powodu?
Antonia, ten z ogrodniczego jest zapewne techniczny, a taki z definicji może mieć nawet 10% zanieczyszczeń.