Autor Wątek: Inh-Ar 3G - Pytanie do doktora Różańskiego  (Przeczytany 8964 razy)

Offline KoRba

• Nowy
  • *
Inh-Ar 3G - Pytanie do doktora Różańskiego
« dnia: Marzec 27, 2011, 12:54:08 »
Chciałbym prosić Dr Różańskiego o skomentowanie składu tego preparatu.

Widzę, że zawiera ekstrakty - Agaricus, Urticae, Trigonella

Badania jakie znalazłem nt temat stosowania pieczarki jako inhibitora aromatazy były obiecujące ale w żadnym nie ustalono dokładnie jakie składniki powodują takie działanie.
Czyżby (jak jest napisane na stronie http://www.discovery-polska.com ) związki chalkonowe (i buteiny) pochodzące z pieczarki mają takie działanie . W  pokrzywie i kozieradce też one występują ?

Niedługo będę uczestniczyć w teście sponsorowanym przez firme Megabol preparatów etracen i Inh-Ar 3G . Oddałem krew do badań testosteronu i estrogenu żeby się przekonać jak ten inhibitor aromatazy faktycznie wpłynie na ich poziomy. Za 2 miesiące z pewnością napiszę o wynikach.

« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2011, 18:19:29 wysłana przez KoRba »
podnoszenie ciężarów

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
Odp: Inh-Ar 3G
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 30, 2011, 07:59:42 »
O Korba

Tak od siebie serdecznie polecam Ci stronkę: http://www.podciaganie.pl/
ps. Na marginesie dodam ze uzywając tego systemy przełamałem 30 ( 2 lata bez progresu  :))
ps. napisz o wynikach testów , brzmi ciekawie....

Pozdrawiam- Fresh
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline `

• Dużo Pisze
  • IRONMAN-napędzany ziołami
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 30, 2011, 09:12:33 »
Fresh, dzięki za stronkę, kolejny kroczek by podnieść sprawność i wzmocnić ciało. :)

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 30, 2011, 09:37:47 »
Jeśli chodzi o plany treningowe tam zawarte to są naprawdę przemyslane i dobrane kompozycje dla nowicjuszy jak i zaawansowanych co czyni ja bardzo atrakcyjna. Sam widziałes: podciąganie na drażku , pompki , trening aerobowy , brzuszki... Dla mnie to znakomite uzupełnienie treningu siłowego.

Pozdrawiam -Fresh
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline `

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 30, 2011, 09:51:09 »
hmmm...dla mnie to raczej opuszczanie na drążku  ;D , wydolność i nogi mam wyrobione
ale zaniedbałem kręgosłup...i teraz mnie usztywniło. Ale jest wątek o mazidłach na kręgosłup
więc dam radę.

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 30, 2011, 10:05:17 »
A co konkretnie Ci dolega: dyskopatia? bóle reumatyczne? napisz , znam kilka naprawde bezpiecznych ruchów aby porządnie poprawic stan , wystarczy 15 minut dziennie.

Offline `

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 30, 2011, 10:17:33 »
a kurna, grabiłem i za bardzo się wyciągnąłem, trach wyłączyli mi zasilanie ;) . To moja wina, bo dzień wcześniej byłem po ciężkim półmaratonie, powinienem odpoczywać a nie brać się za roboty ziemne. Wiem, że jedynym sposobem jest rozciągnięcie i ćwiczenie. Dołożyłem do tego plastry, kąpiele, olejki i już mogę sam wstać z łóżka.
Bardzo chętnie poznam kolejne ćwiczenia.
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2011, 10:33:04 wysłana przez aqarel »

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 30, 2011, 11:11:42 »
znakomity jest zwis na drążku ,ale zcałkowita kontrolą i koncentrowaniu sie na kręgosłupie (czasem ludzie wiszą zeby wisiec :)) istotne jest aby te cwiczenia wykonywac raczej na czczo ( najlepiej) lub 1,5 godziny po posiłku ( niczego wówczas nie przeciązamy)
Rano kiedy wstajesz rózłoż ręcznik i zorganizuj sobie tyle miejsca abys mógł wykonac cos w rodzaju symulacji pływania zabka : połóz się na brzuchu i wygnij delikatnie ciało unosząc rece i nogi i zrób kilka pełnych ruchów rekoma(nogi ok  15 cm nad ziemia) , bieg rąk koń zawsze w okolicach pośladków - takich seri wykonaj 5 , potem załoz rece na brodzie i unoś ja w góre  proporcjonalnie wraz klatka piersiową. ktoś pewnie powie ze lepiej byłoby popływac i owszem tak ale kto ma na to czas kazdego ranka? cwiczenia proponowane przez mnie zajmuja około 15 min i mozna je wykonywać praktycznie wszedzie.. najbardziej istotne jest to aby byc systematycznym. Do tego biszolin ( Polecany przez Halinke- dziekuje Ci) , który sprawdziłem na sobie i koledze- efekt naprawde widoczny. specyfik nie kosztuje wiele bo około 14 zł tu namiar: http://www.swistak.pl/a14164217,ORYGINALNY-BISZOLIN-ROSYJSKI-STAWY-MASAZ-130-ML.html. Jeśli połaczysz te dwa zestawienia (oczywiscie jezeli nie masz powazniejszych uszkodzeń) to po 3 tygodniach napiszesz ze miałem rację ( niech mnie kule bija :))
Pozdrawiam - Robert

Offline KoRba

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 30, 2011, 15:57:50 »
panowie może nowy wątek założycie ? bo widzę ,że temat jest na dłuższą rozmowę

freshbynature, akurat na podciąganiu się nie skupiam, w rwaniu czy podrzucie nie jest mi to potrzebne ;] ale 20x się podciągnę przy wadze 89kg

tutaj zdjęcie tego co mam do testu

białko WPC+WPI ,etracen, inh-ar 3G
podnoszenie ciężarów

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 30, 2011, 20:48:09 »
Czy ja wiem... Nie znam chyba niczego lepszego (dalej ciągne trójbój) niz po wyczerpujących "martwych ciągach" rozciągnąc sobie plecy dla zdrowia na drążku. Wiesz kto to jest Jan Łuka?(zakładam ze wiesz). Ten facet  w wieku 60 lat powala kondycja i siła i to miedzy innymi pod jego wpływem stwierdziłem że same cięzary nieco ograniczaja i powoduja ze stawy zaczynają "srzypieć"... Sorry że "zasmarowaliśmy" Ci pytanie do doktora  :) (przerónb temat na: Inh-Ar 3G-Pytanie do doktora Różańskiego).

Pozdrawiam - Fresh

Offline KoRba

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 31, 2011, 18:19:03 »
Mam w planie podciąganie na drążku wąskim podchwytem co drugi dzień treningowy i przywieszam dodatkowo ciężar na łańcuchu z pasem , na 15 powtórzeń dowieszam 15kg, na 8 powtórzeń 35kg , na 2 powtórzenia 55kg ostatnio. Do rozciągania przywieszam 70kg i wiszę jak najdłużej ;]
podnoszenie ciężarów

Offline `

• Dużo Pisze
Odp: Inh-Ar 3G - Pytanie do doktora Różańskiego
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 31, 2011, 18:27:17 »
I ja przepraszam za posty nie na temat...nawiasem mówiąc to co piszesz o podciąganiu z obciążeniem to, to ...brak słów. Idę kupić sobie kajdanki i przypnę się do drążka :)