Autor Wątek: III Międzynarodowa konferencja pt. Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne ...  (Przeczytany 2792 razy)

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze

za: http://ptzif.pl/home/?p=590

Zapraszam na III Międzynarodową konferencję pt. Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna, Bezpieczeństwo Żywności i Pasz, Krosno – 12-13 maj 2016.

Wydarzenie, na  którym obecność należy rozważyć.

Pozdrawiam,
Paweł

Athoualia

• Gość
O kurczę, już usuwam swój wątek :D

Ktoś się wybiera w tym roku? Ktoś był ostatnio? Jak to ogólnie wygląda? Czy jest jakiś nocleg czy szukać na własną rękę?
Osobiście mam w planach jechać ;)
« Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2016, 12:36:56 wysłana przez Athoualia »

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze
O kurczę, już usuwam swój wątek :D

Ktoś się wybiera w tym roku? Ktoś był ostatnio? Jak to ogólnie wygląda? Czy jest jakiś nocleg czy szukać na własną rękę?
Osobiście mam w planach jechać ;)

Jest to formuła konferencji naukowej.
Nocleg na własną rękę.
Ludzie z forum zawsze się pojawiają :)

Pozdrawiam,
Paweł

Athoualia

• Gość
Może to zabrzmieć śmiesznie, ale... nie ogarniam formularza rejestracji. Imię, nazwisko, ok, jestem studentką, więc mam wpisać w innych uwagach, że studentka na takiej a takiej uczelni? Tytuł naukowy odpada - czy instytucję wpisywać?* Zaznaczam, że przystępuję bez prezentacji. Czy tak jest ok?

*Chodzi o uczelnię na której studiuję

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze
Może to zabrzmieć śmiesznie, ale... nie ogarniam formularza rejestracji. Imię, nazwisko, ok, jestem studentką, więc mam wpisać w innych uwagach, że studentka na takiej a takiej uczelni? Tytuł naukowy odpada - czy instytucję wpisywać?* Zaznaczam, że przystępuję bez prezentacji. Czy tak jest ok?

*Chodzi o uczelnię na której studiuję

Jest. Ok :)
Najwazniejsze dane osobowe i adres.
Pozdrawiam,
Paweł