Autor Wątek: potrzebuje lek na sen,który można mieszać z zastrzykami nivalin?  (Przeczytany 9350 razy)

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
Odp: potrzebuje lek na sen,który można mieszać z zastrzykami nivalin?
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 29, 2015, 20:01:59 »
Jeśli jakies tam zabawy sa miedzy dziećmi to nie można ich zaliczyc do jakiegoś molestowania, chyba że dzieci są same molestowane przez dorosłych i już świadome.
Tutaj może być jakiś problem molestowania bo nic nie pisałeś o wieku a może być parafilia wyparta bo normy społeczne bo tak nie wypada itd. To jest do analizy dla jakiegoś psychologa może być i na NFZ.
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 29, 2015, 21:24:24 »
a może być parafilia wyparta bo normy społeczne bo tak nie wypada itd. -co to znaczy?
no jedna dziewczyna to była odemnie 5 lat starsza i często się tak zabawialiśmy a druga miała była 2 lata młodsza i jeszcze raz z jej koleżanką,i z kuzynkami trochę starszymi o 3 lata i tak od 5 roku życia więc mi się mogło porobić w deklu bo pan nawet niewie co robiliśmy i co ja robiłem i do 13 roku życia bardzo często a pózniej w  wieku 16 lat  z 2 razy.pozdrawiam i dziękuje panu za uprzejmość może mi pan wytłumaczyć to na początku co znaczy? bo nierozumie.....???

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 29, 2015, 21:33:04 »
5 lat starsza to raczej molestowanie bo te 10 czy 11 lat jakąś swiadomość i mozliwości seksualne sie już ma. Parafilia to zbiorcze określenie tych wszystkich odchyleń które są wymagane przez jednostkę tak samo jak seks albo jako jego zamiennik. Te wszystkie klepania, poniżania, dominacje, uległości, pejcze i mnoga innych się w tym mieszczą. Osoby które maja parafilie i ich nie akceptują albo wstydzą się przyznać partnerce, ukrywają, nie akceptuja siebie moga tez mieć depresje i inne powikłania. Ale jak to była 10 letnia osoba to ona była świadoma a Panu skróciła dzieciństwo. Jesli to zaczęła starsza dziewczyna swiadoma no to ma problem z parafiliami, bo to już nie niewinna zabawa a patologia która wykracza poza ramy nawet prawa. Winę za to ponoszą rodzice ile sytuacji nie stało by się gdyby powiedzieli dziecku że w miejsca intymne mogą dotykać się razem tylko dorośli.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2015, 13:11:34 wysłana przez Wesoły Sen »
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 30, 2015, 16:21:34 »
ta starsza dziewczyna to była moja siostra i tak znią do ona miała z 18 ja 13...... i wiem co to parafilia tylko dokładnie chodziło mi co oznacza całe zdanie.....

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 30, 2015, 17:14:08 »
To znaczy że najlepiej jak Basia pisała gdyby udało Ci się zmienić całkiem otoczenie jeśli masz takie możliwości pracy i finansowe, zapomnieć o wszystkim, być białą kartką, zastanowić się jeszcze raz kim się jest czego się chce i dążyć do tego. Parafilia wyparta to mam na myśli że w jakiś sposób parafilie w przyszłości mogą być twoimi potrzebami które pozostaną niezaspokojone bo np. będą się kojarzyć z tymi wydarzeniami z dzieciństwa. wiesz nie mówię o łamaniu prawa ale o tym czego pełno na portalach randkowych. Tak czy owak najlepiej dla ciebie zacząć nowe życie, na czysto, przemysleć sobie na nowo kim jestes i czego chcesz i pozwolić czasowi zaleczyć rany a związać się z kimś jak bedziesz gotowy na relację. Ludzie z wojen wychodzili z silnymi psychozami a po czasie wracali do siebie, czas leczy rany.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 30, 2015, 20:24:01 »
I przypominam, że tutaj nie ma pań i panów ;-)

Pozdrowienia :-)

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 31, 2015, 09:57:56 »
ale kochani ja niemam nic przeciwko zabawiania się tak z dziewczynami już tak kombinuje z jedną może się uda,tylko chodzi mi,że nabawiłem się takich zaburzeń chyba od tego bo byłem poprostu zamały na takie rzeczy w sumie,ale może jakbym trochę lżej i krucej a my to zawsze z dziewczynami przeginaliśmy na ostro bo ja im pokazałem ,że tak lubie......i przeginałem jak na małego gnojka bo podkręcałem tak sytuacje niera zaostro:ostry zawsze byłem niepotrzebnie też tak mówiłem niera,zeby podkręcić sytuacje,ale siostry już dawno niema ja już jej niewidziałem z 4 lata i tęsknie bardzo wyprowadziła się do angli do norhampton........siostrzenica drugiej siostry tak samo i jej mama też czyli moja siostra ale z nimi się już widziałem szczególnie z drugą siostrą......

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 31, 2015, 10:28:14 »
a pytanie takie czy moge ten orotan litu  mieszać z tym reviatenerw czyli kwasem alfa liponowym jest go 300,0mg, i z mikropkapsułkowym olejem z nasion ogórecznika lekarskiego zawierający 40% kwasu gamma linolenowego 100,0 mg bo to jest w revitanerw plus tam witaminy itd. bo z wczoraj na dzisiaj miałem kiepską noc budziłem się chyba cały czas i zasypiałem,ale to może skutki uboczne orotanu litu na początku albo przyzwyczajania się do mieszanki takiej jak lit i revitanerw,ale też być może mieszanka wszystkiego czyli tych leków plus bo wczoraj miałem bardzo stresujący dzień i przed snem się tak pobudziłem i ciągle rozmyślałem...... albo tego,że wczoraj wziąłem priobiotyk dr. max kapsułki po posiłku i mi zaszkodził i bolał mnie brzuch z 4,05 godziny.....i coś może się ........

Offline leo

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 31, 2015, 11:06:33 »
To wszystko są składniki do odbudowy, regeneracji układu nerwowego - nie powinny się kłócić za sobą. Może spróbuj to brać tylko rano.

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 31, 2015, 11:15:42 »
a co się dzieje jak np. lek się do końca znaczy ten orotan litu się do końca niewchłoni tak jak wczoraj wziąłem i po pół godziny zasnąłem? a pozatym czy moge tego orotanu brać np. 2 kaspułki czyli 10mg bo pisze,że jedną,czy to ma takie same działanie jak normalny lit,że powyżej 20 mg jest toksyczny i może powodować interakcje? ale chyba na każdego wszystko inaczej działa???

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 31, 2015, 14:21:52 »
Orotan litu jest sprzedawany od 5mg do 20mg. Ale ja bym poczekał z tydzień nim bym zwiekszył dawkę. I psychologia tez jest ważna. Gdy masz czarne myśli, złości to twój mózg się szprycuje adrenaliną i później nie da sie zasnąć, jak sie myśli o owcach, ciepłym futerku, kominku, barankach to się zasypia. Tobie zostają medytacje, masaże wodne, pływanie i jacuzzi a nie sporty walki gdzie dodatkowo ryzykuje sie uszkodzenia w tym nerwów. Nie tylko się szprycuj ale też i pracuj nad sobą idź do psychologa na NFZ.

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 31, 2015, 15:29:57 »
z kickboxingu to ja niezrezygnuje na bank on mnie wręcz motywuje.....  a co myslisz o dodaniu jakiegoś zioła na lepszy sen i tą schizofrenie np. bacopa moniera?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2015, 16:11:17 wysłana przez kickboxer »

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 31, 2015, 17:18:12 »
Kickboksing to fajna ogólnorozwojówka, nie ma w tym nic złego, ale nie pakuj się w ambicje i współzawodnictwo.

Z Twoim problemem "najprostsze" rozwiązanie, to na noc zagotowane korzenie kozłka w szklance wody i tym zaparzona sypana melisa - z każdego surowca po łyżeczce, a melisa sypana z zielarni lub własna. Nie używaj surowców w torebkach do namaczania. Przynajmniej zacznij od tego.

Bacopa raczej pobudza, a chyba tego nie chcesz. Zacznij z ziołami, o których ja pisałam, bo one są neuroprotekcyjne, nie pobudzają i nie zamulają, a masz rozwiązać problem niedowładów. O licie porozmawiaj z lekarzem, przynajmniej, niech się wypowie.

Wątek mikrowylewu warto sprawdzić, też porozmawiaj z lekarzem.

Pozdrowienia :-)

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 31, 2015, 17:26:38 »
Przy schizofrenii liczą się tylko Siledin, Orotan litu, Nervomix Sen Plus, CBD Oil 4% (kannabidiol) to stricte do redukcji objawów choroby, a reszta to przystawki są. Ja bym dodał owoc i kwiatostan głogu bo poprawia krążenie i rozluźnia mięśnie, lepsze przewodzenie np. serca ze wzgledu na aktywność na kanały wapniowe no i również wycisza trochę i pomaga się zrelaksować.

Jesli o bezsenność chodzi to orotan litu powinien pomagać na bezsenność a nie ją powodować.

Mimo że Nervomix Sen Plus ma nazwę sen to on blokuje receptor kwasu glutaminowego który to odpowiada za przewodnictwo nerwowe, ponieważ bierzesz lek Nivalin który to przewodnictwo polepsza no to jakos tak by się to gryzło.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2015, 17:57:17 wysłana przez Wesoły Sen »

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 31, 2015, 17:59:59 »
1.dobra a jeśli miałbym brać nerwomix  i tam jest l-teanine to ona niepogłępi uszkodzenia? albo będzie chamowała jego wyleczenie?
2.ale bardzo mnie zaciekawił olej konopny z cbd bo właśnie o nim poczytałem ,z litem można mieszać? i na ile by mi starczył by ten olejek 50 ml jeśli przed snem trzeba brać pół łyżeczki, bo jest drogi bardzo a i zapomniałeś o YAn hu suo mysle,że on jest najlepszy a co do ziół myśle,że jest ich więcej tych ziół na schizofrenie tylko o wielu niewiecie napewno o chociaż kilku.....
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2015, 18:16:59 wysłana przez kickboxer »