Autor Wątek: Wrażenia z kursu zielarskiego.  (Przeczytany 31833 razy)

Offline Tushita

• Nowy
  • *
Odp: Wrażenia z kursu zielarskiego.
« Odpowiedź #75 dnia: Lipca 21, 2016, 16:45:59 »
to w imieniu przyszłych kursantów, proszę napiszcie, które z przedmiotów  były najciekawsze ,  które były najtrudniejsze i w jakiej formie odbywało się zaliczanie   i jakie macie praktyczne rady dla nas /np czy warto czegoś przed wrześniem się douczyć /Katarzyna
O tak - przydałyby się wskazówki dla pierwszaków tegorocznych zarówno krośnieńskich jak i panewnickich. Co jest absolutnie nie do przegapienia, co z noclegami i co tam wam przyjdzie do głowy. Na dobry początek ;)

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #76 dnia: Lipca 21, 2016, 18:48:02 »
Co do cenzurek to mamy je dopiero dostać w sierpniu.

Zaliczenia są do przejścia nie przejmować się.
Liczą się tylko zajęcia z dr Różańskim, resztę można spokojnie opuścić (do czego nie namawiam oczywiście).
Generalnie liczą się obecności, ja tam jestem zwolennikiem wysłuchania wszystkiego i wszystkich bo zawsze coś wyniesiesz nowego czy utrwalisz.

Noclegi w samym Krośnie i okolicach - pełny wybór. Namawiam wszystkich aby zbierać się razem w większe grupy - można wynająć domy z kilkunastoma miejscami. Poznajesz bliżej ludzi a ludzie są naprawdę fajni - jak to zielarze przecież.

Offline prymulka

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 09, 2016, 18:06:49 »

W Katowicach w jakich zazwyczaj godzinach odbywają się zajęcia? Głównie chodzi mi o niedzielę o której kończą się.

I jeszcze czy dostajemy jakieś materiały czy wszystko musimy sami notować.