choroba trwa 3 lata sa bule brzucha guz jest na wezle chlonnym 58 mm inne tez powiekszone serotonina jest produkowana dusznosci jak w astmie zawroty glowy wysypki pojawil sie rumien na barku jeden sloj nie bylo jeszcze biopsji tomograf klatki piersiowej
Witaj Tomku ! dziękuję że napisałeś o swojej chorobie ! Apeluję z prośbą do odpowiadających, poprosiłam Tomka, aby sam się odezwał, by jego wypowiedź ułatwiła nam poszukanie jakichkolwiek dróg rozwiązania. Jednak obawiam się, że poprzez przepychanki zrazimy chłopaka, bo człowiek absolutnie nie rozeznaje się w sytuacji zapalnej pomiędzy panami.
Moje prywatna prośba .... Jestem założycielem grupy na FB :
https://www.facebook.com/groups/660577814071991/ ]
"Olej Konopny - Kannabinoidy" - za chwilę będzie tam prawie 1000 członków, a codziennie dołącza kilkanaście nowych osób, które są bardzo poważnie chore, lub sa opiekunami tych osób. Jak się tylko mi udaje, to każdego odsyłam tu - do nas na forum, aby zadali sami pytanie, lub poszukali informacji . Sama czasem również za tych pacjentów umieszczam zapytanie, i dlatego proszę o wyrozumiałość dla tych ludzi,...................... tu słowa kieruję teraz do Janka:
"Uwielbiam" takie skrótowe wypowiedzi jak Tomka.
Mam nadzieję, że ktoś mu równie skrótowo i ortograficznie odpowie.
Janku czasem z kultury odpuść ! Chłopak pisze pod wpływem emocji, rozmawiałam z nim i wiem jak się czuje, a Ty zamiast mu pomóc - choćby poprzez zadanie odpowiednich pytań, ośmieszasz pacjenta ! Oznacza to, że że Twoje wypowiedzi, nie mają cech empatii, a wierz mi, że Ci ludzie naprawdę potrzebują konkretnego wsparcia.
Osobiście, gdy rozmawiam ze "swoimi" grupowiczami nie oceniam ich pod względem wykształcenia i zasobów finansowych itd. - lecz łączę się w ich potrzebie, i szukam pomocy dla, nich często zarywając noce w poszukiwaniu informacji i kiedy ich odsyłam tu na forum,
to marzę o tym, aby znaleźli się tu ludzie o dobrym sercu, które mądrze choć trochę pomogą choremu, a nie będą go wyśmiewać....
Pozdrawiam