Słuchajcie sprawa dość istotna - mężczyzna lat ok 35 - w tym roku zdiagnozowany u niego nowotwór złośliwy nie wiadomego pochodzenia ACC wywodzący się najprawdopodobniej ze ślinianki podzuchowej.
Generalnie stan chłopaka jest bardzo dobry, jest po kilku chemiach - przekombinowanych ( na ślepo ładowanych) gdyż początkowo znaleziono 3 przerzuty które odpowiadały, że mogą mieć źródło pochodzenia z okolic głowy lub szyi , albo pochodzący z nabłonków przewodów żółciowych i to dla nich była stosowana chemia, dopiero 1 mc temu pojawiło się ognisko (pod językiem) które odpowiada tym przerzutom.
W tej chwili chłopak jest szykowany do skorzystania z nierefundowanej chemii w USA- dokładnie celowanej w ten stan ( została dla tego celu dokonana w Budapeszcie ocena) - to tyle jeśli chodzi o rokowania leczenia ( są zbierane pieniądze by mężczyznę wysłać do USA)
Na dzień dzisiejszy - jego stan zdrowia tak jak wspominałam jest stabilny ( a nawet bardzo) , Rafał ma bardzo dobry apetyt, wyniki krwi znacząco mu się poprawiły m.in po "alfa nektarze" ( jego rodzina stosuje taki produkt)
- jedyną rzeczą z którą sobie nie radzi, to bardzo męczący zapach, wydobywający się z jego oddechu - jest to zapach ewidentnie pleśni.
W tej chwili meczą go lekkie duszności i pokasływania - w TK nic kompletnie nie wykrywa się ( żadne nowe ogniska) lekarz onkolog twierdzi, że to tak właśnie "męczą" rozpady tkanki nowotworowej.
Małżonka Rafała od lat stosuje w domu tzw. zdrowe jedzenie, Rafał absolutnie nie je słodyczy, bo zdaje sobie sprawę że to karmi raka.
...no i teraz ...przypomniałam sobie jak kiedyś rozmawiałam na zajęciach z z W.T. która przejęła cały dorobek dr. Anatola Rybczyńskiego odnośnie ANRY - Rybczyński swoich badaniach udowadniał ( zresztą nigdy oficjalna medycyna nie potwierdziła tych badań) że tkanka nowotworowa, to nic innego jak własne pleśń.....
i tu się zatrzymam...Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł - aby pozbyć się tego przykrego zapachu który wydobywa się z układu oddechowego tego człowieka ?
Może tu powinno się zaproponować rodzinie, aby włączyła opcje odgrzybiania Rafała ?
Mnie brak pomysłu... liczę na wasze przemyślenia....Nie ukrywam że to sprawa pilna....
Pozdrawiam serdecznie
Anna
jak ktoś ma FB to jest link
https://www.facebook.com/groups/754969497882747/?pnref=story