Powiem Ci tak:

1. Napar podbiału lepiej chyba zastąpić prawoślazowym, w prawdzie alkaloidy w podbiale i ich rzeczywista szkodliwość jest dyskutowana ale ja polecałbym szeroko zakrojoną ostrożność, chociażby po to aby się niepotrzebnie nie dociążać przy takich już problemach. Reszta z punktu 1 super, pamiętaj tylko o parzeniu rumianku z nagietkiem dość długo ok. 30 minut.
2. Nie wiem czy biostymina nie będzie wzmagać enzymatyki i czy nie lepiej byłoby używać ją bliżej posiłku

3. Dlaczego akurat olej z ostropestu? jeśli chodzi o wątrobę to nic on nie da, jest to frakcja mocno pozbawiona prowątrobowych składników. Najlepszy jest tu zwykły sylimarol od Herbapolów.
4. Nie mam zdania.
5. Musisz wyczuć jak będzie na ciebie działał

6. Polecam w trakcie posiłku, przynajmniej ja tak praktykuję. Chyba że tak zalecili na opakowaniu to nie będę się upierał.
7. Ostrożnie z cukrami, a jak już to te wymienione, kwestia wyczucia własnego.
8. nie mam zdania.
9. Byle nie bezpośrednio przed położeniem do łóżka żeby nie iść spać z pełnym żołądkiem. Ale wieczorem tak

Pamiętaj żeby spać z głową wysoko, Wesoły pisał chyba o tym kilaka stron wcześniej.
10. Musisz wyczuć jak w punkcie 5.
11. Nie mam zdania, choć wzbudza to mój sceptycyzm, musisz wyczuć jak to na Ciebie działa.
12. Możesz brać olej lniany. Pomyśl o doraźnym stosowaniu oleju z pietruszki o którym wspomniałem.
13. Okejos

tylko wyczuj jak reaguje twój żołądek na to. Tu autorytetem jest Basia i jej opinia niech będzie dla Ciebie sugestią

14. Nie mam zdania.
15. Z tym jabłkiem łącz też fusy zmacerowanego nagietku i rumianku uważając żebyś jednak nie przesadziła z ilością owych kwiatków w dziennej diecie (ale spokojnie musisz to dobrze wyczuć)
Jak spożywać posiłki i kiedy??? Znów w kółko mówię, musisz wyczuć co Ci służy.
Może doraźnie dla jelit spróbuj dopytać się lekarza o ten Debutir

Papaja nie wiem? może tak, ale nie na tym etapie kuracji.
Widzę że masz zapał i dobre nastawienie to dobrze rokuje!

Pamiętaj o ruchu na świeżym. Duchowość jest też ważna i możesz mi wierzyć albo nie ale Boża pomoc z Góry to nie kwestia efektu placebo

Pozdrawiam!
A.