Basiu.
Dzięki za odpowiedź.
Tomczan.
Tłumaczenie komuś - tak to właśnie powinno wyglądać.
Prosto, jasno i wyraźnie.
Naprawdę wielkie dzięki.
Dla mnie totalnym idiotyzmem jest reklamowanie okien na forum zielarskim i zostawiłbym to jako przykład tego jak ludzie mogą być ograniczeni.
Ja jestem zawsze za wszelką, nieagresywną(czyli nieprzeszkadzającą w czytaniu) reklamą bo dzięki temu jest szansa, że znajdę interesujący mnie produkt, informację czy usługę.
Uważam, że każdy kto się udziela na forum (ale po przekroczeniu jakiegoś poziomu wpisów - tak jak się kategoryzuje do tej pory uczestników) powinien mieć prawo do umieszczenia dowolnego linka czy dowolnej treści w swoim podpisie. Zresztą u sporej ilości osób już tak jest. Ludzie reklamują swoją stronę, bloga - promują swoje hobby, idee czy przemyślenia. Przecież za jakiś czas na tych stronach mogą pojawić się dowolne reklamy i będzie czysta komercja. Od reklam nie da się uciec.
Nie wiem jaka padnie odpowiedź dla Tomczana ale uważam, że byłoby to nieuczciwe jeśli on by nie mógł reklamować swojej czy dowolnej innej działalności a inni ludzi mogą reklamować swoje blogi. Jeśli działalność jest związana z zielarstwem to uważam, że nie powinno być żadnych ograniczeń.
Poza tym, jest chyba nie tylko dla mnie oczywiste, że większą wartość merytoryczną mają głównie wpisy które pochodzą od osób w jakiś sposób profesjonalnie związanych z zielarstwem. Co oczywiście nie zawsze regułą.
Jest co prawda jeden ważny wyjątek płci żeńskiej ale on potwierdza regułę.
Bardzo proszę aby szefostwo wypowiedziało się na ten temat.