Dzień dobry wszystkim
Przyszedł czas na podsumowanie.
Od siebie dodam że fascynuje mnie ta grupa krwi z wielu powodów. Jeden z nich jest to ze jest to grupa przy której duzo ( przy odpowiedniej diecie) łatiwej utrzymac niski poziom tłuszczu w organizmie. Ludzie którzy wprowadzili radykalne zminy znaciskiem na zdrowie po kilku miesiącach widzieli solidne efekty w postaci utraty tkanki tłuszczowej i ogólnej poprawy kondycji zdrowotnej. Znowuż działając w odwrotnym kierunku (alkohol , słodycze) sprawa ma się zgoła inaczej. Oczywiście sa to cechy większego procentu i zdaje sobie sprawe ze pojawi się sceptyk który powie a ja tak nie mam…
Ok. czas na wyniki ankiety (11 przepytanych średnia wieku 47):
Cisnienie – jedna osoba zgłosiła skoki (152/96) i tu widac predyspozycje do sportu .
Skórne choroby – poza wzmianką Janusza macie szczęście (zobaczycie jak będzie wyglądała sytuacja z grupą 0)
Cukier – 3 osoby jedza sporo i przyznają że im szkodzi
Budowa ciała – 9 osób jest szczupłych , 2 nie
Wrażliwość – celowo zapytałem o to bo przebywam na co dzień z ludżmi którzy mają grupe b i ta cecha (ukrywanie) jest wręcz przewidoczna dla dobrego obserwatora i w badaniu 11 osób napisało ze skrywa to często.
Znam wiele osób które uprawiają sport. B grypowicze których znam charakteryzuja się tym ze mają wspaniałe „zdolnosci’ regeneracyjne organizmu. Mogą szaleńczo trenować a na drugi dzień sa jak nowo narodzeni…. C.d.n