Autor Wątek: Grupa krwi- B  (Przeczytany 17208 razy)

Offline `

• Dużo Pisze
  • IRONMAN-napędzany ziołami
Odp: Grupa krwi- B
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 23, 2012, 15:17:04 »
1.Szczupły
2.Nie
3.Tak..organizm ciągle szepcze do nas a czasem krzyczy. Wystarczy zatrzymać się na chwilkę.
   Nasłuchiwanie,wyostrzenie "słuchu" narasta z wiekiem. :) 

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 17, 2012, 10:24:39 »
Pytanie do Fresha.
Czy będzie jakieś podsumowanie naszych wypocin? Ślicznie proszę.  :) Ewa
« Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2012, 10:27:24 wysłana przez ewaryn »

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 17, 2012, 11:02:14 »
Cześc Ewo . Oczywiście( pamietam - tylko temat jest w chwilowej poczekalni ze wzgledu na czas jaki trzeba poswięcic).
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #33 dnia: Lutego 17, 2012, 11:06:57 »
No to poskramiam swoją ciekawość i spokojnie sobie poczekam  :). Grunt, że pamietasz. Dziękuję  :)
Ewa

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #34 dnia: Lutego 17, 2012, 11:10:57 »
pamietam , pamiętam- Pozdrawiam
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 14, 2012, 08:36:10 »
Dzień dobry wszystkim

Przyszedł czas na podsumowanie.

Od siebie dodam że fascynuje mnie ta grupa krwi z wielu powodów. Jeden z nich jest to ze jest to grupa  przy której duzo ( przy odpowiedniej diecie) łatiwej utrzymac niski poziom tłuszczu w organizmie. Ludzie którzy wprowadzili radykalne zminy znaciskiem na zdrowie po kilku miesiącach widzieli solidne efekty w postaci utraty tkanki tłuszczowej i ogólnej poprawy kondycji zdrowotnej. Znowuż działając w odwrotnym kierunku (alkohol , słodycze) sprawa ma się zgoła inaczej. Oczywiście sa to cechy większego procentu i zdaje sobie sprawe ze pojawi się sceptyk który powie a ja tak nie mam…
Ok. czas na wyniki ankiety (11 przepytanych średnia wieku 47):

Cisnienie – jedna osoba zgłosiła skoki (152/96) i tu widac predyspozycje do sportu .
Skórne choroby – poza wzmianką  Janusza macie szczęście (zobaczycie jak będzie wyglądała sytuacja z grupą 0)
Cukier – 3 osoby jedza sporo i przyznają że im szkodzi
Budowa ciała – 9 osób jest szczupłych , 2 nie
Wrażliwość – celowo zapytałem o to bo przebywam na co dzień z ludżmi którzy mają grupe b i ta cecha (ukrywanie) jest wręcz przewidoczna dla dobrego obserwatora i w badaniu 11 osób napisało ze skrywa to często.

Znam wiele osób które uprawiają sport. B grypowicze których znam charakteryzuja się tym ze mają wspaniałe „zdolnosci’ regeneracyjne organizmu. Mogą szaleńczo trenować a na drugi dzień sa jak nowo narodzeni…. C.d.n

Offline robin

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 13, 2014, 17:32:28 »
Gdzie ten ciąg dalszy, bo chętnie bym poczytała. Czekam też na obiecane 0 :) a może zrobisz też A?