Przedewszystkim - wielkie dzieki za tak natychmiastowa reakcje. 
To stawia twardo na nogi 
Nie bede sie krygowac, bo akurat w tej sytuacji nie jest czas i miejsce.
Mam 60 lat, 159 wzrostu, 66kg. wagi.
Krotka epikryza.
Nadcisnienie - skaczace - koniecznosc przyjmowania Candesartancilexetil/Hydrohlorothiazid. Ziola: glog, jemiola.
Cholesteroli triglicerydy - norma przekroczona - statyny uzywalam przez krotki okres, odstawilam, przeszlam na ziola i zmieniona diete.
Epilepsja od wielu lat stosowanie roznych antyepileptykow.
Obecnie Levetiracetam dziennie 1000mg. /najnizsza dawka/.
Kardiomiopatia przerostowa,(choroba miesnia sercowego).
Problemy (mysle, ze jednak stress) ze skora glowy, wlosami.
Przerozne kombinacje wcierkowe

Rok 1998 - 2000 zapalenie watroby typu C.
leczenie interferonem i rybawiryna. zapalenie watroby typu C.
obecne wyniki watrobowe (GPT, GOT, GGT) - calkowicie w normie.
Jako trwale uszkodzenie pozostalo (stenosis)
zwezenie naczyn krwionosnych watroby II°
Wspomagam watrobe cale lata preparatem Sylivit 150
1 kapsułka leku Sylivit 150 zawiera: wyciąg z łuski ostropestu plamistego 214,3 mg o zawartość nie mniej niż 150 mg flawonolignanów przeliczeniu na sylibinę, witaminę B1 – 10 mg, witaminę B2 – 4 mg, witaminę B6 – 10 mg, witaminę PP – 10 mg,
pantoteinian wapnia – 4 mg, i mieszanka ziol watrobowych od ksiezy Bonifatrow.
Z nerkami nie mialam i nie mam problemow. Wyniki w normie.
Odpowiednio do wieku

Obciazenia genetyczne ze strony Ojca - cala gama geriatrycznych schorzen, lacznie z cholesterolem, nadcisnieniem i cukrzyca.
Odszedl w wieku 73 lat.
No to sie przynajmniej wyspowiadalam ...

Co do dalszych grzeszkow ... sklonnosc do slodkiego, lecz cukier calkowicie od kilku lat zastapiony stevia. Ciasto - okazjonalnie ...
Ale od cukierka, czy kawalka czekolady nie stronie ... Uwielbiam owoce, gotowane na parze warzywa z dodatkiem masla ghee.
Nie przepadam za miesami, wedlinami, ziemniakami, pieczywem. Lubie kasze jaglana i gryczana kuskus.
Lubie potrawy egzotyczne, z fantazja, lekkostrawne (kocham gotowac).
Uwazam na laczenia w odzywianiu. Uwielbiam kawe, ale udoskanalam ja na rozne sposoby, poprzez gotowanie z przyprawami, w zaleznosci od apetytu.
Pije duzo herbat ziolowych, wody uzdatniane kamieniami,
(krysztal gorski, krzemien, ametyst) Soma, Zielona herbata, kombucha,
cale lata grzybek tybetanski, blonnik. Nie pije mleka slodkiego.
Nie uzywam zadnych margaryn, nie stosuje zadnych diet.
Watroby nigdy nie oczyszczalam, gdyz temat dosc rozlegly i systematycznie by trzeba bylo wszystkie organy i uklady oczyszczac. Podejrzewam, ze nie poradzilabym sobie sama.
O metodzie Andreasa Moritza poczytam. Nie pale, nie pije alkoholu.
Vitamine C przyjmuje codziennie w herbacie z ruta 1 raz dz. ok. pol plaskiej lyzeczki.
Kuracja Mumio, przeprowadzona dwa razy, kuracja dr. Budwig - olejem lnianym takze (omega3), kuracja B12 5 tygodni 1 iniekcja domiesniowa i nastepnie 1 iniekcja raz w miesiacu, raz w roku. Kuracja resveratrolem.
Wapno ze skorupek jaj kurzych, listkami oliwnika zainteresuje sie. Uprawiam sport odpowiedni do wieku :
Nordic walking, yoga, Tai chi, Falun Dafa,troche areobiku typu zumba, pilates ...
Opracowywuje plan "dalszej strategii", wkleje go jak skoncze,
z prosba o Wasza konsultacje i korekture. Wiem, ze mnie nie pozostawicie bez wsparcia,
licze na Wasza pomoc i dlatego tez - powiem szczerze - nie boje sie, lecz zlosci mnie to,
ze robie co moge, a mimo to ...

Widocznie za malo robie ...