Agnieszko,
jestes mlodym, ambitnym, inteligentnym czlowiekiem...
Zalozenia, jakie sobie wytyczylas, sa nie czesto spotykane w ludzi w w Twoim wieku.
Lecytyne, ktora kupilas, zuzyj, ja mam aktualnie ten sam przypadek, niestety...
Jedynie moge poradzic - podjadaj jak najczesciej nasiona slonecznika.
Nie pijesz kawy - a kawa ma dosc duzo dobrych stron,
zalezy jedynie jaka kawe i jak sie ja pije
Zainteresuj sie Guarana. wiki:
Guarana działa stymulująco, znosi zmęczenie fizyczne i psychiczne, zwiększa umiejętność koncentracji i zapamiętywania.
Adrian podaje Różeniec Górski (Arktyczny Korzeń) - bardzo slusznie.
Stany ciaglego zmeczenia i sennosci maja bardzo rozne podloze... zainteresuj sie gospodarka kwasowo-zasadowa organizmu, zastosuj kuracje
odkwaszajaca organizm, zrob sobie przez okres 6 tygodni kuracje z
soma (opis na naszym forum) - wieczorna przegotowana, letnia woda z lyzka miodu na szklanke, rano wcisnij mala cytryne, jesli duza - pol.
Przeczytaj watek o kaszy jaglanej, w Twoim przypadku, uwazam, za bardzo wskazana.
Gonitwa mysli, natrectwo myslowe, to jest tez bardzo powazny i duzy temat. Moze byc rzeczywiscie zwiazany z depresja, stresem...
Zrobic mozna kroczek, jesli przeszlosc zaczniemy zostawiac w tyle, patrzec wylacznie w przyszlosc, na wytyczone sobie cele, mozna siegnac do afirmacji, dekretow, ev.radykalnego wybaczanie. To takze jest zalezne, jaki jest "kierunek" tych mysli... Przed Toba cale zycie, dokonasz z pewnoscia niejednego... Poszerzaj swe horyzonty w kazdym kierunku, w miare mozliwosci. Z czasem zaczna Ci sie wylaniac glowne kierunki. Podczas uczenia sie, dobrze zrobi kominek z olejkami aromatyzujacymi, ale tymi, ktore maja zastosowanie lecznicze.
Mozna dostosowac zapach z nastrojem, czy potrzeba.
Bardzo - osobiscie - sie ciesze, ze chcesz malowac mandale
Wiem, ze jesli to zrobisz, bedzie ona piekna, a to co Tobie da, przyniesie - przekonasz sie sama...
Nie jestem purytanka ani devotka, ale tu popieram Basie...
Szkoda, że w Twoim otoczeniu nawet na Wigilię są napoje z procentami.
Miejmy nadzieję, że znajdziesz zdrowsze zamienniki dla tego, co teraz używasz.
Pozdrawiam Cie.