Otrzymałem na PM prośbę o opisanie sposobu zamieszczania zdjęć w komentarzach, więc ją spełniam (oczywiście można wstawiać skutecznie zdjęcie inną metodą, aniżeli opisaną poniżej - to tylko jedna z wielu możliwości).
Najpierw należy skorzystać z jakiegoś darmowego hostingu. Ja polecam stronę pokazywarka.pl, bo jest prosta w użyciu. Warto założyć na niej konto, choć nie trzeba tego robić, żeby korzystać z ich serwera, ale tak jest wygodniej, ponieważ dodawane zdjęcia można swobodnie przeglądać w przyszłości (zakładka "Moje strony").
Po wgraniu zdjęcia w Pokazywarce i przejścia do adresu pod którym jest ono widoczne, należy je powiększyć (chyba, że wyświetla się już w pełnym rozmiarze), kliknąć na nie prawym przyciskiem myszy i wybrać opcję "Kopiuj adres obrazka" (jest potrzebny do tego, żeby system forumowy poprawnie wyświetlił zdjęcie - pobrał je z tego adresu). Kiedy już skopiuje się ten adres, można go użyć do wstawienia zdjęcia, trzeba jednak być w zaawansowanej edycji swojego komentarza, a nie szybkiej odpowiedzi, czyli należy wpisać sobie jakiś tekst i kliknąć "Pogląd", aby uruchomić edytor.
W edytorze trzeba kliknąć ikonę Monalisy (pierwsza od lewej, zaraz pod ikonką pogrubiania tekstu), wkleić do okienka, które się pojawi skopiowany wcześniej adres obrazka i zatwierdzić. Powinno pojawić się zdjęcie w treści komentarza. Zdjęcie wkleja się tam, gdzie jest migający kursor tekstu, więc można je wstawiać w dowolnym miejscu. W podglądzie komentarza będzie ono widoczne jedynie w miniaturze, ale po jego dodaniu, czytający będą mieli możliwość powiększenia danego obrazka.
Mam nadzieję, że to klarownie wyjaśniłem, gdyby jednak ktoś miał pytania, to doprecyzuję. Powodzenia.
P.S. Nie znalazłem odpowiedniego działu dla tego wątku, więc poproszę moderatora o jego przeniesienie, jeżeli jest w niewłaściwym miejscu. Dziękuję.