General Category > Sprzedam/ kupię/ oddam i namiary na źródła zakupów
Opinie o sklepie Lymeherbs
(1/1)
kafi44:
Witam.
Poszukuję opinii o sklepie internetowym lymeherbs.pl, a raczej nie tyle o sklepie co o jakości asortymentu tam sprzedawanego. O ile o magicznym ogrodzie jest wszędzie sporo opinii, tak o lymeherbs ciężko coś znaleźć. To jest o tyle zastanawiające, że mają o wiele tańsze zioła niż u konkurencji a dodatkowo są cały czas dostępne, w dużych ilościach, dostępne też mielone do kapsułkowania itp. Chcę sobie skompletować protokół antybakteryjny i nie wiem gdzie zamówić
DamianD:
Na ceneo i allegro masz opinie o tym sklepie (na allegro pod nickiem SklepLymeherbs). Także można sobie sprawdzić konkretne produkty ;) choć z tego co widziałem to raczej dużo pozytywów.
kafi44:
Biorąc pod uwagę, że są na rynku już sporo lat i podobno sam Buhner niegdyś polecał ich sklep, to tych opinii jest jak na lekarstwo. Dwie opinie pod produktem to tak jakby wcale nie było.
leo:
Oglądając stronę sklepu - oni są sprzedawcami czyjegoś towaru. Pytanie, które trzeba sobie zadać to - jak wygląda u nich weryfikacja dostawców. MagicznyOgród jest prowadzony przez farmaceutę z wykształcenia i zielarza - równocześnie. Nanga to też ich firma producencka. Od strony zabezpieczenia jakości towaru/ wyrobu chyba mało kto może im dorównać.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej