Autor Wątek: Brak dostępu do forum  (Przeczytany 2025 razy)

Offline leo

• Dużo Pisze
Odp: Brak dostępu do forum
« Odpowiedź #15 dnia: Września 06, 2023, 07:50:42 »
Nazywając rzecz po imieniu - głównym problemem tego forum są trolle i brak kontroli nad nimi ze strony moderacji.

Zawsze możesz pokazać jak to się robi właściwie... na założonym przez siebie forum!

Niekoniecznie - wystarczy być użytkownikiem. Np. - trolle bardzo nie lubią nazywania rzeczy po imieniu :) . Presja od dołu ma sens i może dużo zrobić - bezzębny troll już nic nie zdziała - najwyżej w końcu zarobi na bana :) .

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #16 dnia: Września 06, 2023, 13:45:17 »
Oficjalna odpowiedź, to nasz Admin pokłócił się ze Szwajcarami, którzy po jakimś włamie zablokowali mu strony i przy okazji potracili domeny, dlatego przeniósł się z całym internetem do Bułgarii.

Cała operacja zabrała nieco czasu, co wszyscy odczuliśmy na ekranach ;-)

Pozdrowienia :-)

Offline leo

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #17 dnia: Września 06, 2023, 13:56:54 »
I tak szybko - przy przenosinach do Szwajcarii forum nie było z miesiąc. Ale - chyba jeszcze nie koniec przenosin - jesteśmy na adresie rozanski.ch. Dzięki za informację :) .
« Ostatnia zmiana: Września 06, 2023, 14:25:06 wysłana przez leo »

Offline Pragmatyk

• Dużo Pisze
    • Plantacja Choinek Rezerwat Bobra
« Odpowiedź #18 dnia: Września 06, 2023, 18:30:31 »
Ale - chyba jeszcze nie koniec przenosin - jesteśmy na adresie rozanski.ch.

Nasz "forumowy mędrzec, dyscyplinator" próbuje nadal błyszczeć, ale chyba nie wie co to przekierowanie domeny i jaki ma związek z miejscem położenia plików. Nic to - za to lubi dużo mówić i snuć teorie... ot tak!

Offline leo

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #19 dnia: Września 06, 2023, 20:08:19 »
O! - nasz pragmatyczny Pragmatyk znowu nie może wytrzymać i koniecznie musi coś powiedzieć - i oczywiście , jakże by inaczej - znowu nie na temat, bo w wątku " Brak dostępu do forum". Proponuję - załóż na takie okazje, taki specjalny wątek, żebyś mógł się wygadać i mówić jednocześnie na temat. :) . Co do informatyki - od tego mam ludzi jak coś potrzebuję, a oni do mnie przychodzą w sprawach innych, bo znają się tylko na informatyce :) .
Poproszę tylko Basię, żeby już zamknęła ten wątek, bo się tu robi za dużo niepotrzebnego "gadania" z którego nic nie wynika.
« Ostatnia zmiana: Września 06, 2023, 20:23:17 wysłana przez leo »

Offline Pragmatyk

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #20 dnia: Września 06, 2023, 22:25:12 »
Ale - chyba jeszcze nie koniec przenosin - jesteśmy na adresie rozanski.ch.

i oczywiście , jakże by inaczej - znowu nie na temat, bo w wątku " Brak dostępu do forum".

Cytat: leo
Co do informatyki - od tego mam ludzi jak coś potrzebuję

Cytat: leo
Poproszę tylko Basię, żeby już zamknęła ten wątek, bo się tu robi za dużo niepotrzebnego "gadania" z którego nic nie wynika.

O tym właśnie mówię?  8)

Offline kuneg

• Mów mi Małgorzato :)
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #21 dnia: Września 08, 2023, 08:18:14 »
Wchodząc w link "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" przekierowuje na rozanski.bg do blogu Doktora. Pewnie prace nadal trwają...
Nigdy wcześniej wiedza nie była tak łatwo dostępna i tylko od nas zależy, czy z niej skorzystamy.

Offline leo

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #22 dnia: Września 08, 2023, 08:36:11 »
Spróbuj tego samego na trybie prywatnym - u mnie pokazuje się wszystko normalnie - tak jak było - na rozanski.ch (domena szwajcarska). Domena rozanski.bg (bułgarska) pokazywała się dopóki nie wyczyściłem historii.
« Ostatnia zmiana: Września 08, 2023, 10:11:49 wysłana przez leo »

Offline Pragmatyk

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #23 dnia: Września 08, 2023, 12:08:13 »
Może po prostu kliknij ikonkę "odśwież stronę"... bo wczytywana jest z bufora stara wersja :-)
« Ostatnia zmiana: Września 08, 2023, 12:10:39 wysłana przez Pragmatyk »