General Category > Rozmowy towarzyskie zielarzy

Brak dostępu do forum

(1/5) > >>

leo:
Kilka dni nie miałem dostępu do forum - najpierw przy próbach otwarcia strony wyświetlał się jakiś błąd, później - wskakiwała strona rozanski.bg, zamiast rozanski.ch. Przypadkowo zauważyłem, że w trybie prywatnym forum mi się otworzyło - wyczyściłem całą historię - od ciasteczek zaczynając i połączenie z forum wróciło do stanu normalności - jest bez problemu. Wniosek - coś mi się ulokowało np. w ciasteczkach, co uniemożliwiało normalną komunikację z forum - zaczynając od otwarcia strony.
Zacząłem o tym - bo widzę, że jest mały ruch na forum - kto wie, czy więcej osób nie doświadczyło tego samego.

qwerta:
Tak, chyba u każdego tak było.
Polecam przy takich okazjach sprawdzać niewczytujące się strony np. tutaj (jest kilka podobnych serwisów): http://www.downforeveryoneorjustme.com/

leo:
Mała teoria spiskowa - jeżeli to samo działo się u innych - wychodziłoby, że to było celowe działanie "kogoś". Dwa tygodnie temu obserwowałem (po raz drugi) nietypową aktywność na forum - przez dobę - non stop była na forum ponad setka odwiedzin więcej niż normalnie, po czym się ucięło liczba odwiedzin wróciła do poprzednich poziomów. Znowu boty? ktoś obserwuje forum?.  I - w krótkim czasie - to.

bartek:
Ja też miałem od paru dni problem jak wyżej.

Pragmatyk:
Tym razem teorie spiskowe można spokojnie odłożyć na bok - problemy spowodowane były zaplanowaną przez Gospodarza reorganizacją. Odnoszę wrażenie, że jeszcze chwilę będą wyskakiwały różne błędy z tym związane...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej