General Category > Rozmowy towarzyskie zielarzy

Spojrzenie z mojej strony

<< < (6/6)

Adamlas:
1. Refleksja: geofity, flora kwietniowa i bezdomkowce odciągnęły mnie od nauki ziół i forum na ok. 20 dni. Dzisiaj usiadłem do forum by sprawdzić po co jest łuskiewnik i ...tyle tu ciekawych rzeczy do doczytania i nowe wpisy w wątkach i ciekawe dyskusje! Super, że jesteście tu wszyscy! To forum żyje :-)

2. Dwukrotnie powrócił temat (wypowiedzi Wzuo i Darshana), że pytający otrzymują odpowiedzi, a i tak brną dalej jedząc i zażywając to co dotychczas. Przerabiałem to na sobie podczas przeziębienia, to faktycznie tak jest! Ja zażywałem-stosowałem to co zawsze! Ale przyszła refleksja, zauważyłem ten schemat, kiedyś Darshan mnie na to uwrażliwił... i zauważyłem to w swoim postępowaniu z typową dolegliwością (inną niż z porad Darshana): miałem wiedzę 'nowszą-dokładniejszą' ale stosowałem zaakceptowane kiedyś schematy kuracji! I wreszcie zastosowałem inne surowce, niby nie nowe ale z inną wiedzą-zamiarem. Może kiedys znajdę czas na analizę. Generalnie problem zwrotu nie załatwia dowiedzenie się co nas wyleczy, co nam pomoże! Nieco zaskakujące...

Adamlas:
Pozdrawiam Forumowiczów!!!
Brakuje mi forum, ale ciągle się nie odrobiłem. Jednak coraz bliżej mi do powrotu tu. Udało mi się natomiast wykonać badania laboratoryjne i stąd szykuję się do "nowego rozdziału", po roku od uruchomienia "mojego" wątku męskiego i tegorocznych zmianach zwyczajów żywieniowych i suplementacyjnych, inspirowanych Waszymi pomocnymi wpisami i swoimi przemyśleniami.
Fajnie, ze nadal tu jesteście i oferujecie uwagę, wiedzę oraz pomoc :)

Pragmatyk:
Witaj, Adamlas. Na brak czasu nie tylko Ty cierpisz, ale już coraz bliżej wolnych chwil :-)

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej