Autor Wątek: lanolina-olej lniany  (Przeczytany 4799 razy)

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
lanolina-olej lniany
« dnia: Maja 16, 2011, 10:18:02 »
To jeden z kilku mikstur które polecam ludziom które zaleczyły zmiany łuszczycowe i staja przed kolejna walka czyli utrzymaniem jak najdłuzszej remisji w tych miejscach.U kilku ludzi  którzy to stosowali sumiennie ( 3 razy dziennie) dawało i daje efekty. Szczegolnie goraco polecam uzywanie na łokcie i kolana , mieszanka nie nadaje sie na uzywanie w pachwiny bo zapycha pory i namnazają sie problemy z wypryskami ropnymi. Proporcje: olej lniany 30% lanolina 70%

Pozdrawiam - Fresh
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline stukam kopytkami

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
Odp: lanolina-olej lniany
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 16, 2011, 10:27:17 »
Hmm, a tak w kwestii łuszczycy to próbowałeś włóknouszka ukośnego z dodatkiem glistnika?

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 16, 2011, 11:13:53 »
Nie , nie próbowałem. A mozesz napisac cos bliżej?
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline stukam kopytkami

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 16, 2011, 11:52:33 »
Wczoraj sobie przypomniałam o tej stronie przy okazji włóknouszka polecanego na gronkowca złocistego http://rozanski.ch/cancer2000.htm

« Ostatnia zmiana: Maja 16, 2011, 12:02:37 wysłana przez Magdaliena »