Witam wszystkich. Nazywam się Dawid mam.33 lata. Postaram opisać wszystko jak najkrócej. Kleszcz jako dziecko 8 lat. Brałem podobno antybiotyk bo pojawił się rumień. Całe życie zdrowy jak.kon,prawie nigdy nie chorowałem. Sport 5x w tygodniu przez wiele lat. Objawy zaczęły się jakieś pół roku temu. Dziwne zatykanie w klatce piersiowej,piski w uszach,zawroty.glowy, uczucie bicia serca w całym ciele,mega bóle.stawow, kłucie.w brzuchu,jelitach... Potem bywało różnie. Jedne obajwy mijały a drugie się pojawiały. Zrobiłem panel odkleszczowy u wielkoszynskiego, tak mi polecono na profilu Facebook AB. Wyszło całe zoo. Test WB igg borelioza wynik.lekko dodatni Igm ujemne. Koinfekcje barto, mycoplasma, babesia, chlamydia,yersinia i brucella. W różnych klasach jedne Igg, drugie we wszystkich trzech Igg,igm,Iga. Chciałem podjąć leczenie Ilads, ale poprostu się go boje i nie chce bardziej niszczyć organizmu. Przez całe życie jadłem antybiotyki.dwa.razy i wiem,.że fatalnie się.czulem. Moje obecne obajwy to bóle galek ocznych, zamazane widzenia, narastające drętwienia, głównie lewa dłoń i czasem lewa stopa ..przeważnie dzieje się to w.nocy,bóle głowy, stany załamania itp. Czy jest możliwe wyjscie.na prosta w.moim przypadku na samych naszych polskich ziołach? Zacząłem od 3 tygodni współpracę.z Panią Gosia (Arte) . Miałem problemy z jelitami co było chyba jednym z pierwszych objawów. Po trzech tygodniach jest lepiej. Przytyłem dwa kilogramy ,gdzie wcześniej bardzo schudłem z niewiadomych przyczyn. Zacząłem nabierać sił. Tylko strasznie martwią mnie te drętwienia i oczy. Czy polskie zioła mogą sobie z tym poradzić? Mam dwójkę malutkich.dzieci, kredyt na dom i sam utrzymuje rodzinę. Muszę być zdrowy dla.nich i pracować. Proszę jakiekolwiek dobre rady i słowa otuchy bo to duzo daje. Pani Arte wydaje się być bardzo dobra,.mam.mqdzieje ,że zdoła mi pomóc. Pozdrawiam