Autor Wątek: Nasiona kozieradki dla psa  (Przeczytany 4101 razy)

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
Nasiona kozieradki dla psa
« dnia: Listopad 03, 2011, 08:26:05 »
Od dwóch tygodni do zup mojej suczki dodaje nasiona kozieradki. Wyniki? Wspaniała sierść , podwyzszona aktywnośc ,  widoczny przyrost masy i.. agresji , pies stał sie bardziej agreywny dla ludzi przechodzących obok bramy  :) Skoczyły suczce hormony i tyle. tak czy siak wygląda zdrowo , szczególnie sierść ( często ona jest wyznacznikiem jaki jest stan zdrowia psa).

Pozdrawiam - Fresh
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline Ingwer

• Dużo Pisze
Odp: Nasiona kozieradki dla psa
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 03, 2011, 10:25:45 »

freshbynature, :)
jestes zaznajomiony z dzialaniem nasion kozieradki
u sportowcow, kulturystow ? :)
Tam sa ciekawe rzeczy... :)
Pozdrawiam :)

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 03, 2011, 10:33:06 »
Jestem od lat... W mojej okolicy uchodze za odmiennego  :) przykładowa rozmowa na siłowni: jegomość x- zaczynam kuracje testosteronem. Ja- jutro wchodze na cykl kozieradki+damiana+pokrzywa. On- co???!!!! :)
Pomagam naturalnym w cwiczeniach i diecie , pisze arty na innych forach np. tu: http://mojtrening.pun.pl/viewtopic.php?id=528
często słyszę : to niemozliwe aby dźwignąc 170 kg. na jakims zielsku :D :D :D- zaręczam ze bardziej mozliwe niz na chemii.. pozdrawiam i nie zasmiecam działu o zwierzakach.
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline Ingwer

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 03, 2011, 19:55:08 »

:)
Ciesze sie, ze mam w Tobie potwierdzenie. :)
Pozdrawiam :)