Autor Wątek: Naturalne witaminy z ekstraktów pokarmów  (Przeczytany 17606 razy)

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
Odp: Naturalne witaminy z ekstraktów pokarmów
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 23, 2019, 17:17:49 »
Porównaj na żywo z innymi to będziesz mieć pewność  :P

Ja powiem więcej już od dawna mam zamysł podawania silnych koncentratów antynowotworowych jako pojedynczych substancji izolowanych z żywności jak allicin z czosnku, sulphoraphane i I3C z brukselki i parę innych sądzę że efekty by były piorunujące. no ale jak ktoś zbiera na naświetlanie radioterapią protonową 200,000 to nie szkoda a na suplementy żal 4 litery ściska.
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2019, 17:29:02 wysłana przez Wesoły Sen »
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline qwerta

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 24, 2019, 12:26:28 »
Nie wiem o czym piszesz. Na żadne naświetlanie nigdy nie zbierałam, nawet o czymś takim nie słyszałam.
Nie zamierzam niczego porównywać, chyba że mi sfinansujesz testy, to wtedy chętnie ;) :P
Nadal przedstawiasz tylko swoje przypuszczenia, które nie są żadnym dowodem. Wręcz przeciwnie. Tak nachalnie namawiasz, że zaczyna mi to wyglądać na konkretny spam reklamowy :P Do tego jeszcze wyjeżdżasz z nowotworami. Czyżbyś był jedną z tych hien żerujących na chorych, którzy są już tak zdesperowani, że uwierzą w każdą bzdurę?

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 24, 2019, 21:35:16 »
hiena cmentarna, żeruję na nieboszczykach  ;D

A na serio nie musi być Mercola są tańsze odpowiedniki ale ta sama idea Whole Food Multivitamin, czyli uzupełnianie niedoborów ekstraktami skoncentrowanymi z pożywienia jak ta witamina od Swansona

https://sklepswanson.pl/pl/p/Holistic-SuperVitalis-multiwitamina-mineraly-owoce-warzywa-ziola-super-food-450-ml/486
« Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2019, 00:49:12 wysłana przez Wesoły Sen »
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna