Autor Wątek: Zielarz fitoterapeuta z Lubelszczyzny poszukiwany!  (Przeczytany 2146 razy)

Offline alla

• Średnio Pisze
Zielarz fitoterapeuta z Lubelszczyzny poszukiwany!
« dnia: Styczeń 23, 2018, 19:00:52 »
Zwrócił się do mnie pewien młody człowiek, ma problemy/zmiany skórne wyglądające ( moim zdaniem ale nie jestem specjalistą ) na łuszczycowe - łokcie, uda, kilka palców, skóra głowy. Lekarze od kilku lat wypisują TYLKO maści sterydowe i nic więcej  :( Żadnego leczenia wewnątrz już nie wspomnę o badaniach!
Po rozmowie a raczej korespondencji udało mi się ustalić, że jest strasznym nerwusem ( chociaż nie wygląda na takiego, wręcz przeciwnie, miły, uśmiechnięty człowiek kochający swoje dzieci i żonę ), kiedyś przeżył tragedie ( nie wnikałam ), od 20 lat obgryza paznokci, ma problemy ze snem i generalnie czuje się do niczego, próbuje wziąć się w garść i coś z tym zrobić, cytuję: Wszystko po to by dłużej cieszyć się zdrowiem. Ale nie bardzo mu to wychodzi.

Wytłumaczyłam, że nie jestem lekarzem a nie fitoterapeutą i nie mogę leczyć ludzi, aczkolwiek obiecałam że się zapytam o takowego i dam znać.

Cytuję: A może mogłaby Pani kogoś polecić kto mógłby mi pomóc nawet na drugim końcu Polski!
Da się wyczuć jakąś determinacje w tym wpisie, dla tego zwracam się do Was z pytaniem/prośbą, kogo mogę polecić temu człowiekowi? Mieszka w Zamościu ale jak sami widzicie jest gotów pojechać dalej.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Dużo Pisze
Odp: Zielarz fitoterapeuta z Lubelszczyzny poszukiwany!
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2018, 19:58:35 »
Kaminskainen i freshbynature mają z tym doświadczenia zdobywane na ludzkich skórach, fresh nawet na własnej.

Pozdrowienia :-)

Offline alla

• Średnio Pisze
Odp: Zielarz fitoterapeuta z Lubelszczyzny poszukiwany!
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 23, 2018, 20:05:53 »
Dzięki Basiu, zaraz napiszę do Kaminskain na fb :-)