Klara2
1. To jest pierwszy post Dżordża w tym wątku.
Mam problem z gardłem/migdałkami i Crohna.
Poza wymianą paru zdań między Ondraszem i Dżordżem w następnych kilku postach, w których jest dodatkowo i sygnalnie mowa o zatokach, wszystko co dalej jest napisane dotyczy tylko gardła/migdałków/anginy. Natomiast tematem
tego wątku jest
Przewlekłe zapalenie zatok. Więc dalej uważam, że to jest OT.
2. O
Derekcji wspomniałem, mając na myśli adminów, którzy starają się tu sprzątać i trzymać porządek choćby w jednym zbożnym celu - jeżeli ktoś wdepnie na forum i zechce poczytać wątek o przewlekłym zapaleniu zatok, to zawartość powinna odpowiadać tematowi. I dalej - jeżeli będzie szukał czegoś o migdałkach/anginie, to będzie to mógł znaleźć w odpowiednim temacie. Tylko tyle i aż tyle. Mnie tam rybka, czy tak się stanie. Nie mam zamiaru bić piany.
3. Ja tam cienki psycholog jestem, ale coś mi wychodzi że u Ciebie temperatura emocji wzrosła.
Może dlatego, że Twoje kolejne posty są rozwinięciem tego wpisu?
Mam problem z gardłem/migdałkami i Crohna. Często powracają takie białe czopy w dziurach migdałków. Warto wyciąć migdałki jak to mi laryngolog sugerował?
Zasugeruj laryngologowi, żeby sam sobie głowę wyciął.
Wygląda na to, że jesteś mocno przekonana do treści podanej przez Ciebie w lince. I ok, nic mi do tego. Ale pozwól, że na dziś ja pozostanę przy swoim zdaniu, cytując wyżej opinię internauty.
Ani podany przez Ciebie przykład, ani mój przypadek nie świadczą jeszcze o niczym. Musi przemówić statystyka.
Mnie akuratnie nie musisz przekonywać do fitoterapii.
Życie nie jest zerojedynkowe. Na potwiedzenie/zanegowanie tego o czym pisze Pani @ulmed pewnie trzeba będzie czekać wiele lat, być może dziesiątek lat. Tymczasem trzeba żyć tu i teraz, dokonywać trudnych wyborów.
Dżordż jest w rozkroku - do podjęcia decyzji potrzebna jest mu wiedza o za i przeciw. I tu znowu kłania się statystyka. I nie jest mu łatwo, bo taki stan wyniszcza psychicznie.
4. Obniżenia wyżej wspomnianej temperatury życzę
.
No i teraz ja pozwoliłem sobie na OT w OT.