Autor Wątek: Grzybica przełyku, oskrzeli  (Przeczytany 2281 razy)

Offline disel

• Nowy
  • *
Grzybica przełyku, oskrzeli
« dnia: Stycznia 25, 2018, 22:01:12 »
Czy ktoś poradzi coś na grzybicę przełyku, mam czasami wrażenie w nocy że mi się szpilka wbija w przełyk i budzę się zlany potem. Poprzez gastro wykryto mi to cholerstwo. Brałem dużo supli i jestem diecie bezcukrowej. Ale takie ataki od czasu do czasu są, i bardzo mnie to niepokoi.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
Odp: Grzybica przełyku, oskrzeli
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2018, 19:06:35 »
Co brales na te grzyby? Czy dostales srodki grzybobojcze na recepte? Lepiej zaczac od tego, co ma medycyna, bo sprawe moze da sie szybko zalatwic, jesli nie jest zadawniona.

Pojdz do apteki i popros o jakis syrop na swoje gardlo, kiedys byl paskudny Guajazyl z gwajakolem, ale moze jest cos podobnego bez recepty.

Pozdrowienia :-)

Offline disel

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 04, 2018, 00:39:09 »
 Brałem flukonazol w syropie,   bralem zentel na robale, 3x 400mg , koci pazur, lapacho,  czarny orzech, kolorex teraz wzmacnianie jelit, Colostrum, debutir, l glutamina,viwomix,  pije wrotycz i piorun cyklicznie i goździki.  Spróbuję z tym syropem.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 05, 2018, 21:06:35 »
Pamiętaj jeszcze pomiędzy tym wszystkim o probiotykach wielokrotnie w ciągu dnia, z siarą, debutirem czy witaminami, przynajmniej godzinę od posiłku i środków -bójczych w każdą stronę.

Pozdrowienia :-)