Jeśli jesteś prawdziwą osobą, nigdzie nie uciekaj. Jeśli poczułaś się urażona, szczerze przepraszam. Ja ostatni jestem do kłótni, wolę rozmawiać, napisałem to co napisałem, bo dużo na wszystkich forach ludzi od marketingu sieciowego, a te tu tutaj wydaje się bardzo od tego odizolowane dzięki jak mi się wydaje dobrym adminom:)
Forum aż się prosi ze względu na swoją popularność o wizyty tego typu ludzi.
Co do mnie, link pod moimi postami kieruje do mojego kanału YT, który jest póki co niszowy, niezwiązany z tematyką forum przynajmniej na razie, więc oświadczam wszystkim, że niczego nie reklamuję, kto ma ochotę nich zajrzy a kto nie, nie ma problemu:)
Co do istoty wątku - jeśli naprawdę masz swoje problemy, oczywiście w zależności od skali problemu, czeka Cię sporo pracy, kiedyś cierpiałem na bardzo poważne problemy ze snem, brak snu przez kilka dni z rzędu to był standard.
Moja wskazówka dla Ciebie i to taka szczera, prosto od serca, zwróć uwagę mniejszą lub większą w zależności od potrzeby - na emocjonalną stronę swojego życia, konflikty wewnętrzne, napięcia, lęki obawy, zmartwienia, wszystko to co się toczy w Twoim wnętrzu, traumy, tłumione uczucia itd, jeśli z nimi nie zrobisz porządku, o ile oczywiście one występują w Twoim życiu te przyczyny, to będą one bardzo wpływać na Twój sen i wybudzanie się w nocy.
Krzysztof - Pozdrawiam Cię serdecznie