Autor Wątek: Feng shui  (Przeczytany 2257 razy)

Offline kasia

• Więcej Pisze
Feng shui
« dnia: Sierpnia 13, 2011, 23:12:01 »
Ten rok wg. feng shui jest wyjątkowym.gdy doda się dwie ostatnie cyfry roku urodzenia i wiek w tym roku ,to dla każdej osoby da to wynik 111.w pazdzierniku bedzie 5 niedziel,5 poniedziałków i 5 sobót-a zdarza się to raz na 823 lata.Te lata są nazywane pieniężnymi workami.

Offline stukam kopytkami

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
Odp: Feng shui
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 15, 2011, 10:39:45 »
pieniężnymi ? hmmm

Offline kasia

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 15, 2011, 11:36:47 »
taką informację dostałam od naturaterapeuty i jest ta wiadomośc rozpowszechniana.Być moze jako pewnego rodzaju uspokajacz w obliczu informacji kryzysowych,może aby je zneutralizować.Ja nie mam "ręki" do pieniędzy,ale też prawdą jest,ze nigdy o nie nie zabiegałam w sposób szczególny.Ale co by nie mysleć,nic nie bierze się z niczego,aby gdzies przybyło,gdzieś ubyć musi,w kwestii finansowej oczywiscie.Wytworzenie pozytywnej energii i jej kumulacja wydaje sie procesem bez ubytków.

Offline Małgorzata

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 16, 2011, 10:01:04 »
Na Dalekim Wschodzie trwa boom gospodarczy  ;)

Offline Alchemik

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 16, 2011, 15:38:39 »
To bardziej jak numerologia wygląda aniżeli Feng Shui. No ale jak tam sobie kto nazywa.
A pozytywna energia - grunt to myślec co się robi i nie dać się wmanewrować w reklamowane "rozwiązania"

Alchemik
Wszystko, co jesteś w stanie zrobić, czyń to z całą swoją mocą. Nie jutro. Teraz.