Śniadanie - kawa lub herbata zielona, jajka w różnej postaci, twaróg, ryby wędzone, bardzo rzadko bułka lub chleb (raz na 3,4 tygodnie), czasem wypijam tylko kefir lub jogurt grecki. Śniadanie jadam późno, godz. 10-11 w pracy.
Obiad - godzina 15-16, najczęściej ryby lub mięso drobiowe gotowane, pieczone lub smażone, z sałatkami różnego rodzaju, czasem do tego ziemniaki lub kasza, ryż. Rzadziej jadam zupy.
Kolacja - nie jadam kolacji jako takiej, czasem przegryzę ser pleśniowy, ser żółty.
Oprócz tego w ciągu dnia czasem zdarzy się jakaś słodka bułka, baton proteinowy, banan, słonecznik, orzechy. Piję tylko wodę, kawę lub herbatę, nie pijam napojów gazowanych i słodzonych. Wcale nie używam cukru.
Ilości - śniadanie jest skromne, 2 jajka lub pół twarogu, lub 1 bułka/ 1 kromka chleba. Za to obiad to już dość duża porcja.