Wien dobrze, co to jest suchy kaszel. gdyż w tym roku pojawił się u mnie jako , przy okazji przechodzonej boreliozy. Co ciekawe tak jak nagle się pojawił, to po dwóch miesiącach nagle znikł. Stało się to między jedną , a drugą wizytą u pulmonologa. Za drugą wizytą jak o tym poinformowałem Panią Pulmonolog odparła mi na to : cytuję " no i co ja teraz z panem zrobię". Powiedziałem " po prostu niech pani odfajkuję wizytę , tym razem przyszedłem do pani tylko z grzeczności, gdyż nie musiałem" . Uśmiechnęła się , po czym się pożegnaliśmy. Jak się znów pojawi , pomyślę o prawoślazie . Właśnie dzisiaj wykopałem , a raczej przekopałem prawoślaz w inne miejsce , ponieważ blokował wzrost małej jodły. Nigdy nie sądziłem , iż ma taki piękny korzeń. Co do boreliozy , której ofiarą padłem 29 marca 2016 r. po ukąszeniu mnie przez kleszcza, powiem tylko, iż dotąd nie użyłem , ani jednego leku. Póki co czuję się w miarę dobrze , chociaż nie powiem : miałem w tym roku trudne chwile, które samoistnie przeszły.