Autor Wątek: Łuskiewnik w MPD.  (Przeczytany 2119 razy)

Offline Castor

• Nowy
  • *
Łuskiewnik w MPD.
« dnia: Maja 23, 2017, 20:36:07 »
Witam chciałbym zacytować tu pewien list od chorego na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Proszę  potraktować to poglądowo . Mimo, iż sprzedaję łuskiewnik proszę nie traktować tego jako krypto reklamy . Możecie sobie sami znaleźć tą roślinę . Jednak wielu osobom  może to bardzo pomóc w cierpieniach. Bardzo proszę też o komentarze osób, które stosowały łuskiewnik .

"Witam Serdecznie po 5 dniach brania łusownika stwierdzam, że działa, a przejawia się to w poprawie krążenia krwi w rękach oraz nogach. Uczucie i siłę rozluźnienia można porównać do stanu po kilku piwach, lub 150 mg mydocalmu. Ponadto zaważyłem, że wczoraj i dzisiaj obudziłem się z 2 godziny wcześniej niż zwykle. Wydaje mi się, że jest to związane z dużym rozszerzeniem naczyń krwionośnych. Z tego powodu będę musiał zmniejszyć dawkę z 3 kostek maceratu do 2 a więc rano i wieczorem bez dawki popołudniowej bo czuję ponadto mrowienie czy lekkie pieczenie z tyłu głowy jakie odczuwałem nieraz po przyjmowaniu 10 mg baclofenu lub 2 mg relanium. Zaważam ,że łuskiewnik daje efekt rozluźnienia bez uczucia znacznego otępienia jak po lekach przeciwastmatycznych, choć mimo wszystko ma się uczucie lekkiego odłużenia lub pobudzenia jak po kawie. Zobaczę co będzie się działo w kolejnych tygodniach. Mam nadzieję, że rozluźnienie obejmie również wzmożone napięcie lędźwiowego odcinka kręgosłupa który dokucza mi podczas poruszania się. Muszę również przyznać, że łuskiewnik to pierwsza roślinka po której odczuwalnie spada spastyczność przy moim porażeniu mózgowym od 2 dnia przyjmowania po każdorazowym zażyciu."

Osoba ta zażywa macerat . Łuskiewnik grabowo-topolowy.
« Ostatnia zmiana: Maja 24, 2017, 08:28:36 wysłana przez Castor »

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
Odp: Łuskiewnik w MPD.
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 23, 2017, 23:20:01 »
Gratulacje :-)

Pozdrowienia :-)

Offline `

• Dużo Pisze
  • IRONMAN-napędzany ziołami
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 24, 2017, 06:39:37 »
Luskiewnik pasożytujący na rdestowcu japońskim, zbierany dla żony i córki, wyciąg alkoholowy.
Na obydwie działa podobnie, rozluźniająco, uspokajająco....zapewnia głęboki sen.
Zadna z nich nie wie jakie mieszanki biorą, na pytanie- na co to jest, odpowiadam- na zdrowie
i wymieniam jakie zioła wymieszałem.
« Ostatnia zmiana: Maja 24, 2017, 06:46:09 wysłana przez aqarel_off »

Offline Castor

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 24, 2017, 08:27:58 »
Proszę zrobić macerat . Różnica będzie widoczna . Macerat działa inaczej od intraktu.  Niestety nie miałem styczności z łuskiewnikiem rdestowym , ale w zależności od żywiciela działa inaczej .