Autor Wątek: Forum DZIAŁA !!! Szwajcarzy górą !! Doktor jest wielki ! :D  (Przeczytany 3243 razy)

Offline AnGra

• Nowy
  • *
Odp: Forum DZIAŁA !!! Szwajcarzy górą !! Doktor jest wielki ! :D
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 30, 2020, 21:32:19 »
Przyłączam się również do podziękowań za możliwość korzystania z forum. Pozdrawiam wszystkich.

Offline Floribunda

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 06, 2020, 14:27:25 »
Też ogromnie się cieszę, że znowu jesteśmy razem! Ubolewam, że nie należę do aktywnych piszących (bo i dopiero zgłębiam tajniki fitoterapii), ale do czytających - na pewno! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów spod znaku "luskiewnik" jak najserdeczniej!

PS. Przy okazji pytanie techniczne. Na stronie forum znalazłam taki oto zapis: "Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach, do których masz aktualnie dostęp". Moje pytanie: o jakie działy chodzi, do których aktualnie mogę nie mieć dostępu?  Pozdr.

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 06, 2020, 15:19:57 »
To jest jakiś komunikat systemowy, który pojawił się chyba po aktualizacji, który może nie mieć sensu w naszym przypadku.

Zalogowani użytkownicy mają dostęp do wszystkiego. Przynajmniej jest taka zasada. Jeśli to by się nie zgadzało w Twoim przypadku, to napisz.

Pozdrowienia :-)

Offline robertrock

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 08, 2020, 22:03:45 »
Witam wszystkich.
Ja to prawie załamanie przeżyłam, że forum nie działało. Ale super, że działa i że jesteście.
Pozdrawiam

Offline delmondo

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 13, 2020, 11:27:46 »
ale odkrycie!!!! wreszcie  :) omal w depresje popadłam przez brak forum,tyle spraw niewyjasnionych,tyle informacji nie przeczytanych.....ubolewałam......a dzis prosze klik i cóż widze?  forum "zmartwychwstało'.no w koncu dzis Wielkanoc  :)

Offline docent

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
  • jesteśmy tu oboje, ja śpię a Ty się śnisz
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 30, 2020, 13:45:47 »
chyba przehibernowałem jakiś kataklizm :( czasem badania wciągają aż za mocno. Pozdrawiam