Może jesteś kolejnym objawieniem takiej "Stokrotki" i podobnych osób, które obrażały uczestników forum..
mylisz osoby, Stokrotka jest spokojną osobą, która nikomu nie wadzi. Pewnie chodzi Tobie o "Stokrotkę Zwyczajną"? Jej już tu nie ma przynajmniej w tym wcieleniu
Może jak nazwiesz Basię czarodziejem bez wykształcenia to się ucieszy i podaruje Ci bana w prezencie kto wie.
Wszyscy zainteresowani wiedzą, że z czarami nie mam nic wspólnego - jestem zdecydowaną materialistką. Tak samo nie znam się na homeopatii, mimo, że akceptuje, że coś w tym może być.
Jakoś Basia nie zareagowała na oczernianie Ani (Alinge), którą zna z Międzyborowa. Więc może Cię lubi.
Ja mocno się zabierałam do wydzielenia częsci dyskusyjnej tego wątku, przesunięcia go do rozmów towarzyskich i docelowo jego wywaleniem, bo to już coraz mniej ma związek z nowotworem przewodu pokarmowego.
Chyba Ania odpowiedziała skutecznie i racjonalnie we własnym imieniu - tak mi się wydaje...
Nie znam red i bez Twoich uwag bym nie wchodziła na kanał neti-aneti. O jego poziomie się nie wypowiem, bo mam wyłączone głośniki w komputerach w domu i w pracy, by mi jakaś reklama nie ryknęła z nienacka. W potopie jabłek od mamy i konieczności czyszczenia wielu litrów rzęsy nie chciało mi się tego zmieniać bez wyraźnego powodu.
Pozdrowienia :-)