Autor Wątek: Nowotwor przewodu pokarmowego  (Przeczytany 27142 razy)

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze
Odp: Nowotwor przewodu pokarmowego
« Odpowiedź #60 dnia: Październik 25, 2016, 10:45:34 »

Wolę słuchać jego niż ciebie, on ma wiedzę , wykształcenie, wspiera też medycyne naturalną opiera sie na własnych i niezależnych badaniach miedzy innymi też na badaniach gospodarza, a ty dla mnie jestes zwykłym czarodziejem, który przez brak wiedzy wykształcenia i doswiadczenia próbuje dowartosciowywać sie na forum i pouczać innych. Twoje zadufanie w sobie ogranicza cię na świat i wiedzę  spoza tego forum.Dla mnie EOT

To prawda. Mam skromną wiedzę i wykształcenie.

Na czarodzieja to się "trzeba dużo uczyć" więc nim nie jestem.

Co do pozostałych danych chyba się jednak mijasz z rzeczywistością.. Ale to już Twój problem...
Może jesteś kolejnym objawieniem takiej "Stokrotki" i podobnych osób, które obrażały uczestników forum..

Może jak nazwiesz Basię czarodziejem bez wykształcenia to się ucieszy i podaruje Ci bana w prezencie kto wie..

Jakoś Basia nie zareagowała na oczernianie Ani (Alinge), którą zna z Międzyborowa. Więc może Cię lubi.

Pozdrawiam,
Paweł
ps. a taką opinie ma o prelegencie neti coraz więcej osób
za: https://www.youtube.com/watch?v=jB0wNzpWVro
Aga Ger4 miesiące temu
Większej bzdury nie słyszałam. Jeśli chodzi o analizę włosa w Polsce to można sobie podarowac, ale już w DD to inna sprawa. Podejście typowo "lekarskie". Proszę zatem wskazać badanie, które wykaże przewlekłe obciążenie metalami, skoro jedynym sensownym jest analiza włosa? U mnie się potwierdziło zatrucie rtęcią. To,że Pan nie analizuje i nie zna się na wypieraniu pierwiastków podczas zatruć nie znaczy,że wszyscy będą akceptować Pana zdanie... Karygodne stwierdzenie,że analiza włosa jest bublem. Proszę zatem wskazać konkretne badania, a nie sobie gdybać.
Neti Aneti
Neti Aneti4 miesiące temu
To jest mój kanał, na którym mam prawo przedstawić moją opinię, która zresztą jest zgodna z EBM. Literaturę podałem pod filmem. Myślę, że w filmie wszystko dokładnie wyjaśniłem i nie są potrzebne dalsze wyjaśnienia. W celu uzyskania informacji w jaki sposób ocenić narażenie na rtęć po zatruciu doustnym, proszę udać się do laboratorium toksykologicznego. Pozdrawiam
1
Aga Ger
Aga Ger4 miesiące temu
Haha. Gdyby Pan dokładnie czytał wiedziałby Pan,  że takie badania wychodzą tylko przy ostrych zatruciach lub stałym narażeniu.  Nie przekazuje Pan prawdziwych informacji.  To typowe lekarskie podejście. Poza tym polskie analizy włosa są do niczego.  Wszystkie wykazują to samo.  Proszę poczytać Amalgam Illness oraz zapoznać się z analizami DD. Tak samo proponuje poczytać na temat srebra. 
Aga Ger
Aga Ger4 miesiące temu
To proszę wskazać diagnostykę- jakie badania wskaże przewlekłe zatrucie śladową ilością?
Neti Aneti
Neti Aneti4 miesiące temu
Na pewno nie badanie APW (analiza pierwiastkowa włosa) - rtęć we włosach pochodzi także ze środowiska zewnętrznego, a metodyka oznaczania (AAS) nie odróżnia źródeł pochodzenia metali toksycznych.
Aga Ger
Aga Ger4 miesiące temu
Część pewnie tak, ale i tak to jedno z niewielu badań, które obrazuje przewlekłe zatrucie i taki film szkodzi osobom, które będą chciały wykonać badanie, ale zobaczą go w necie i zrezygnują. Sama po sobie mogę powiedziec,że badanie w labie Doctor`s Data zobrazowało mi obciążenie.

Szkoda, że neti aneti wykasował komentarz gdzie przedstawiono mu kilkanaście źródeł literatury w temacie badań pierwiastkowych..

Wiele wskazuje, że nam się neti aneti na forum objawił pod avatarem "red".. choć mogę się mylić mam takowe wrażenie...

« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2016, 10:49:22 wysłana przez Paweł »

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #61 dnia: Październik 25, 2016, 11:28:13 »
Może jesteś kolejnym objawieniem takiej "Stokrotki" i podobnych osób, które obrażały uczestników forum..

mylisz osoby, Stokrotka jest spokojną osobą, która nikomu nie wadzi. Pewnie chodzi Tobie o "Stokrotkę Zwyczajną"? Jej już tu nie ma przynajmniej w tym wcieleniu

Może jak nazwiesz Basię czarodziejem bez wykształcenia to się ucieszy i podaruje Ci bana w prezencie kto wie.

Wszyscy zainteresowani wiedzą, że z czarami nie mam nic wspólnego - jestem zdecydowaną materialistką. Tak samo nie znam się na homeopatii, mimo, że akceptuje, że coś w tym może być.

Jakoś Basia nie zareagowała na oczernianie Ani (Alinge), którą zna z Międzyborowa. Więc może Cię lubi.

Ja mocno się zabierałam do wydzielenia częsci dyskusyjnej tego wątku, przesunięcia go do rozmów towarzyskich i docelowo jego wywaleniem, bo to już coraz mniej ma związek z nowotworem przewodu pokarmowego.
Chyba Ania odpowiedziała skutecznie i racjonalnie we własnym imieniu - tak mi się wydaje...

Nie znam red i bez Twoich uwag bym nie wchodziła na kanał neti-aneti. O jego poziomie się nie wypowiem, bo mam wyłączone głośniki w komputerach w domu i w pracy,  by mi jakaś reklama nie ryknęła z nienacka. W potopie jabłek od mamy i konieczności czyszczenia wielu litrów rzęsy nie chciało mi się tego zmieniać bez wyraźnego powodu.

Pozdrowienia :-)

Offline Optimus

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #62 dnia: Grudzień 31, 2016, 21:13:33 »
Ciekawostka.
https://www.youtube.com/watch?v=zLprM0wDHQU&feature=youtu.be&t=5m36s

Wygrana procesu sądowego daje wiele do myślenia ...

Offline Optimus

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #63 dnia: Luty 25, 2017, 02:07:42 »
Nie jest prawdą, że komórki rakowe można zagłodzić, odcinając im cukier. Prawdą jest, ze ich właściciel najczęściej umiera właśnie z głodu, depresjaa zabija bardzo skutecznie, a cukier jest antydepresantem.
Często słyszałem o depresji na dietach Low Carb, lecz ja nigdy nie miałem takich stanów przy mocnym ograniczeniu węglowodanów, a wręcz przeciwnie, nastrój zdecydowanie mi się poprawiał.

Dr Kwaśniewski napisał tak:
Żywienie Optymalne nie powoduje stanów euforycznych. Takie stany często bywały u stosujących dietę Atkinsa i były związane z wytwarzaniem ciał ketonowych, które działają „euforycznie”. W Żywieniu Optymalnym nie dopuszcza się do powstania ciał ketonowych dostarczając organizmowi potrzebną ilość węglowodanów.
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=107

Mi jednak pojawiały się ciała ketonowe w moczu pomimo tego, że stosowałem się do proporcji zalecanych przez dr K., a to tłumaczyłoby znaczną poprawę samopoczucia.

Dr K. ostrzegał, że z  ciałami ketonowymi należy być ostrożnym, bo zbyt duże ich stężenie może źle się skończyć.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2017, 02:12:29 wysłana przez Optimus »