Imprezowy z Ciebie chłopak!
kawy nie pijesz - a co sądzisz o mojej ulubionej yerba-mate? oto , co pisze na ten temat dr. Różański
http://rozanski.li/?p=143Taki dj z kubkiem i rureczką byłby może nawet bardziej stylowy?!
Ewentualnie jakich owoców z weselnego stołu zjeść aby organizm się ożywił?
Nie wydaje mi się , że zaserwują guaranki i orzeszki cola czy nasiona kakaowca, ale skoro kwasek cytrynowy ma właściwiści pobudzające, więc może cytrusy.
Warto zastanowić się nad rozwiązaniem zapachowym- olejek miętowy , sosnowy , eukaliptusowy , cytrusowe zdecydowanie orzeźwiają. (osobiście stosuję podczas jazdy samochodem).
Po olejku jaśminowym ma się ochotę przenosić góry. To afrodyzjak, więc uważaj, żeby to nie była jakaś niewłaściwa góra.
Napar z mięty podnosi ciśnienie. Goździki również. Hibiskus działa orzeźwiająco.
Znawcy ziół adaptogennych też mogą wiele zaproponować, wydajesz mi się idealnym kandydatem - czytałam opis Basi
Adaptogeny zwiększają zdolność organizmu do użycia "ukrytych" zasobów, drzemiących gdzieś, na dnie. Na przykład, tradycyjnie stosowane były przez pasterzy przy przeganianiu zwierząt pomiędzy pastwiskami - przez 2-3 tygodniach pracy prawie 24 godziny na dobę, z małą ilością snu, dopalacz jest mile widziany.
Miłych występów. Inez