Z ziół słyszałam o kudzu, ale mogę powiedzieć co na pewno pomoże. Znam osobę, uzależnioną tak, że już umierała, zaczęła ona i kilka osób odmawiać Nowennę Pompejańską - i zdarzył się CUD. Osoba wyszła z nałogu bez szpitala, detoxu... a już prawie nie miała szans...co więcej dostała łaski niesamowite, nawet nie ma zbyt zniszczonego oganizmu...Nie wiem czy jest Pani katolikiem, jeśli tak - radzę mówić. Nie na darmo nazywa się to
Nowenną nie do Odparcia. Radzę wejść na odp. str. Jest czasochłonna, ale Maryja nie szczęzi łask zagubionym dzieciom. gdybym nie widziała na własne oczy, nie pisałabym. Tylko trzeba być z tego co wiem, by nasze modlitwy w ogóle Bog przyjmował w satnie łaski uświęcejącej - czyli po dobrej spowiedzi, 5 warunków i przebaczyć wszystkim. Wiem, bo tamta osoba miała problem z przebaczeniem. Poza tym jeśli jest ona katolikiem to chodzenie na akupunkturę to grzech, który otwiera furtkę szatanowi. Naprawdę, proszę popytać dobrego księdza, jeśli mi Pani nie wierzy...
Życzę za Pani pośrednictwem, by ta osoba nie traciła nadziei...jeśli jest katolikiem to mogę jeszcze napisać więcej.Widziałam to na własne oczy, ze niemożliwe stało się faktem.
Pozdrawiam Agnieszka