General Category > Fitoterapia ginekologiczna.

nieregularny okres

<< < (3/3)

kasia:
Nie mam w tym temacie nic odkrywczego do powiedzenia.Nieregularne (czasem co 3 miesiące) cykle miałam od zawsze i nigdy jakoś mnie to nie zmobilizowalo do refleksji nad  tą nieprawidłowością.Przyczyn tego stanu może być mnóstwo.Natomiast  długotrwały stres jest takim czynnikiem ,którego działanie sprawdziłam na sobie bardzo dokładnie  w wieku 40 lat.Zatrzymanie było na wiele miesięcy,przypuszczałam nawet ,że na zawsze,ale jednak nie.kasia

ewasaturn:
Ja polecam mieszanki Klimuszki (sprawdzone na sobie, mierzone hormony przed piciem ziół i po kuracji- ogromna różnica na plus).Pozdrawiam

Basia:

--- Cytat: CudTrava w Czerwca 14, 2011, 14:53:35 ---Znam bardzo dobry preparat fitohormonalny ale nie będę robić reklamy na forum, jeżeli będziesz chciał spróbować to mogę udzielić informacji prywatnie.

--- Koniec cytatu ---
Nie musisz reklamować, wystarczy, że poinformujesz i zaspokoisz naszą ciekawość, a przy okazji pomożesz następnym. Przecież nie boimy tu się nazw ani firm, prawda?

Pozdrowienia :-)

freshbynature:
Kończe już konstruowac dietę ( to ze bedzie dobra to nie mam wątpliwośći ,  aby osoba sie na niej utrzymała.....). Musza z nia powaznie porozmawiać wykorzystując poniższe cenne porady i wtedy wspólnie podejmiemy decyzje jaka drogę nalezy obrać. Od czasu do czasu rozmawiam z kobietami na temat miesiączek i praktycznie kazdy cechuje zabałaganiona psychika...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej