Nie chcę stać po stronie Basi, ani Pawła - uważam, że zbyt mało wiem na temat ich konfliktu.
Paweł wprowadził dobre zmiany na forum - uporządkował wątki, stara się, aby wszystko było zgodne z prawem...
Basia była moderatorem na forum kiedy Paweł był jeszcze małolatem (tak myślę). To Basia stworzyła świetny klimat na forum i bezinteresownie dzieliła się wiedzą, za którą płaciła z własnej kieszeni (kursy, książki...). Basia pomogła wielu ludziom odzyskać zdrowie i radość życia. Niejednokrotnie pisałam do Basi na priv, aby uzyskać jakieś porady. Zawsze odpowiadała, udzielała wskazówki. Bezinteresownie dzieliła się swoimi notatkami z kursów, a było tego ogrom. Basia jest bardzo pracowita, ma ogromną wiedzę. Szkoda, że zrezygnowała z funkcji moderatora, bo to dzięki niej forum było miejscem, gdzie chętnie bywało się. Z pewnością popełniała jakieś błędy, ale któż ich nie popełnia.
Wiem jedno, jeżeli na forum będzie tyle jadu, to forum zniknie - bo po co tu zaglądać.
Aby forum wróciło do poprzedniej świetności potrzebna jest Basia i potrzebny jest gumppek. To dzięki nim forum było świetne.