Janie, nazwałeś mnie kłamca, zerem itp. …trudno tak już masz.
Chciałeś bym zaproponował cos od siebie, mówisz i masz.
1.wykasuj prywatna korespondencje w watku borelioza-reakcje olejkowe
Postępek nieetyczny, ścigany prawem
2.usuń ze swej strony ankietę – dane wrażliwe
Zgodnie z art. 53 ustawy o ochronie danych osobowych, niezgłoszenie, wbrew obowiązkowi, zbioru
danych do rejestracji, grozi grzywną, karą ograniczenia wolności, a
nawet pozbawienia wolności do roku. Warto podkreślić, że jest to
przestępstwo ścigane
z urzędu, co oznacza, że organy ścigania, po uzyskaniu informacji o podejrzeniu popełnienia przestępstwa,
zobowiązane są do niezwłocznego podjęcia działań, mających na celu wykrycie sprawcy
i zebranie dowodów jego winy.Jeśli tego nie zrobiłeś to wystarczy by ktoś zgłosił, zapytał się GIODO o rejestrację zbioru danych Twej firmy.
Dane wrażliwe to nie przelewki.
Sprawdziłem w rejestrze e-giodo nie zarejestrowałeś zbioru danych …a są tam małe firmy np. wypożyczalnia kaset, no chyba że zleciłeś to firmie zewnętrznej wtedy możesz spać spokojnie.
Po zmianie ustawy nie ma "obowiązku zgłaszania zbiorów do rejestracji, jeśli w organizacji powołano ABI
i zgłoszono go GIODO do rejestracji (art. 34 ust. 1a). Wówczas jednak ABI musi prowadzić rejestr zbiorów
i udostępniać go wszystkim zainteresowanym.
Trzeba także pamiętać, że zwolnienie z rejestracji dotyczy wyłącznie zbiorów, które nie zawierają danych wrażliwych".
Janek masz mnie z głowy na kilka miesięcy(cel mnie wzywa

)...możesz kłamać do woli.
3.Zgodnie z nowymi przepisami Prawa Telekomunikacyjnego dotyczącymi plików cookies (tzw. ciasteczka) każdy właściciel strony internetowej musi umieścić informację o celu przechowywania i używaniu ciasteczek.
Jako właściciel strony musisz umieścić zrozumiałą, czytelną i widoczną dla użytkownika informację o ciasteczkach na swojej stronie. Jeżeli tego nie zrobisz, a nie zrobiłeś, grożą Ci kary finansowe.
Na Twej stronie bark takowej informacji a ładują się ciasteczka ....smacznego

Bez odbioru