General Category > Olejki eteryczne.
Borelioza - reakcje olejkowe.
jolkaj:
Dopisuje
Zachowałam się wbrew sobie dając się wciągnąć w duperelowate przepychanki z Jankiem w tle. Forum nie może opierać się na kimś kto pod przykrywką elokwentnego zgoła nic niewinnego człowieka wiecznie wkłada palce w oko i to nieswoje.
Biorąc pod uwagę na to że na tym świecie jesteśmy raz i to stosunkowo krótko, należy powiedzieć sobie, że na takie czynności na forum szkoda czasu.
Z pozdrowieniami
alcia1907:
--- Cytat: arte w Listopada 08, 2015, 11:18:32 ---Prawdziwy zielarz - zarazem człowiek nie posiada w sobie tyle niechęci do drugiego człowieka -To go od razu dyskwalifikuje jako dobrego zielarza i fachowca zarazem.
--- Koniec cytatu ---
Nic dodać nic ująć - trafne i na czasie
leo:
--- Cytat: Pruden w Listopada 10, 2016, 11:12:23 ---
Mój skromny głos - nie odchodź. Widzę, że problem ma coraz większe rozmiary i chyba Szanowny Administrator i Moderatorzy powinni go rozwiązać. Szkoda tracić wiedzę i opinie odchodzących Osób!!!
--- Koniec cytatu ---
Dla informacji - skok oglądalności forum nastąpił parę miesięcy temu, jak Janek został "Towarzyszem" i się ogarnął na moment. Kilka miesięcy i oglądalność wzrosła o połowę. Z takich rzeczy Moderatorzy powinni wyciągać wnioski - to nie jego forum. Dzisiaj oglądalność o połowę w dół.
Basia:
--- Cytat: janek w Listopada 10, 2016, 12:41:26 ---Nie ma co porównywać i do kogo, gumppek stosuje olejki tylko u siebie, pisał o tym parokrotnie, tu na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
Znając jego problemy zdrowotne, to byłaby marna reklama dla olejków, gdyby to była prawda.
--- Cytuj ---Ja jedynie proszę aby osoby które ich nie stosowały nie atakowały olejków ani mojej osoby.
--- Koniec cytatu ---
I znów to atakowanie olejków.
Czy nie widzisz absurdalności tego wyrażenia? To tak, jakby atakować sosny czy księżyc.
Jest bardzo dobrze, jeśli ludziom skutecznie pomagasz.
Bogdan postawił na nogi na pewno Renię i Alcię i też bardzo dobrze. Najfajniej byłoby, gdyby jeszcze w międzyczasie siebie wyprowadził do zdrowia, bo ciągle ma problemy, czego mu życzę
Pozdrowienia :-)
`:
zacytuję Basię, wątek tu ---> http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=1329.0
--- Cytuj ---W zasadzie problem jest trudny, bo dopóki taki jeden czy drugi nie przekroczy bariery chamstwa tylko siedzi w obrębie mitomanii i głupoty to co z takim stworzeniem można zrobić oprócz tłumaczenia i nadzieji, że może to jednak sie chociaz częściowo podleczy?
Tacy mogą być niebezpieczni dla otoczenia, bo niektórzy zagubieni ludzie nie umieją rozróżnić wiedzy od mitomanii czy wręcz trwórczości na granicy kultów. Ale co można z takim zrobić? Wyrzucić? To gdzieś indziej znajdzie przystań, może nawet przyjaźniejszą dla takich potłuczonych?
Pozdrowienia :-)
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej