General Category > Olejki eteryczne.

Borelioza - reakcje olejkowe.

<< < (8/8)

janek:
Wczoraj miałem nieprawdopodobną relację, to zakrawa prawie na cud ale się wydarzyło.
Jak zwykle cytat w całości:

"Dzień dobry.Żonie skończyły się olejki więc opisze jak działały.Przed olejkami ból[duży]stawów i mięśni rąk i nóg,serca,nerwowość,osłabienie,senność.Dwa małe palce u obu rąk wykrzywione,nie szło ich wyprościć[jakiś lekarz powiedział,że tak już zostanie].Przed olejkami samopoczucie-3.Pierwszy d.samopoczucie5 osłabienie,słaby ból mięśni i stawów.Drugi d.samopoczucie6 ból mięśni i stawów ustępuje.Palce u obu rąk można wyprościć i złączyć[po raz pierwszy od lat].Trzeci dzień samopoczucie8,o bólu,zmęczeniu,śpiączce można zapomnieć,lekka nerwowość.Od czwartego do dziesiątego dnia samopoczucie-10,ból i reszta objawów to wspomnienie[złe].Oby tak zostało do końca życia.Wszystko na dzień dzisiejszy jest SUPER.Dlatego chciałbym żeby dalej żona była pod pana opieką.Wiem,że opis jest niedokładny ale takie są odczucia.Wiem też,że to dopiero początek dobrej drogi i do końca jest daleko.Dlatego proszę,o odpowiedź co dalej?Pozdrawiam i dziękuje."

renatarey:
Na boreliozę bardzo skuteczny jest olejek z oregano ( origanum vulgare ) zdaniem wielu badaczy działa lepiej niż wiele dostępnych antybiotyków. Polecam wszystkim.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej