Autor Wątek: potrzebuje dobry lek na psychike  (Przeczytany 14890 razy)

Offline kuneg

• Mów mi Małgorzato :)
  • Dużo Pisze
Odp: potrzebuje dobry lek na psychike
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 08, 2016, 16:52:43 »
Wyczułem, że Mocu ma do tego luźne podejście więc pozwoliłem sobie zapytać.
Nie wyciągałem też z niego informacji jaki to nałóg był bo on sam pierwszy napisał.
I całe szczęście. :)

Na co dzień widzę jak sąsiedzi od lat rujnują swoje zdrowie bo państwo wmówiło im, że są chorzy.
Słyszeliście, że ludzie którzy dowiadują się o nieuleczalnym raku umierają znacznie szybciej niż ludzie nieświadomi?
Dobrze to ująłeś. To tak, jak z jakimś niewykonalnym zadaniem. Najlepiej jest dać je komuś, kto nie wie o tym, że ono jest niewykonalne. Może się okazać wtedy, że jednak jest wykonalne.

Psychika nawet z niczego może zrodzić chorobę gdy przyzwala na to otoczenie.
Ja jestem poważnie uzależniony od lenistwa i marnotrawienia czasu, a nikt mi renty nie daje ... świat jest niesprawiedliwy.

Oj, świat jest strasznie niesprawiedliwy  :'(
Nikt mi nic nie dał, wszystko musiałam zdobywać sama i nikt mnie nawet za to nie pochwali  :'(
I dlaczego jeszcze w totolotka nie wygrałam paru milionów? To jest strasznie niesprawiedliwe!  :'(
;) ;) :D

A teraz poważnie.
Kickboxer, Ty się nie wymawiaj zrytą psychiką, Ty się poważnie bierz do pracy nad nią.
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2016, 16:54:42 wysłana przez kuneg »
Nigdy wcześniej wiedza nie była tak łatwo dostępna i tylko od nas zależy, czy z niej skorzystamy.

Offline adampupka

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 08, 2016, 20:46:37 »
Jeśli nie masz kikboxerze problemów z krzepliwością to możesz spróbować nostrzyka. Kolega PurpleSilvan w innym wątku opisał jego spektakularne działanie w zaburzeniach psychicznych. http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=4277.0
Jakaś dobra dusza na pewno podeśle Ci własny fermentowany nostrzyk jeśli tylko poprosisz, ja niestety swojego nie mam, kupny się nie nadaje bo nie zawiera właściwie dikumarolu.
Jeśli dorzucisz do tego witaminy z grupy B i łuskiewnik, o którym słusznie wspominała Basia to niewykluczone, że osiągniesz dobre efekty. No i praca nad sobą, może faktycznie czas na terapeutę?

P.S.
- uprzedzajać pytanie, nostrzyk witaminy B i łuskiewnik nie zaszkodzą na Twój mikrobiom (czymkolwiek on ma być) nostrzyk jest ziołem czyszczącym krew, a witaminy B i łuskiewnik chronią tkankę nerwową.
- O nostrzyku znajdziesz we wpisie Doktora: http://rozanski.li/889/czy-nostrzyk-melilotus-zmniejsza-krzepliwosc-krwi/

Pozdrawiam!
A.
:-)

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 10, 2016, 08:31:57 »
to czemu cynk szkodził..............?

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 10, 2016, 10:12:00 »
to czemu cynk szkodził..............?

Widzisz, gdybyś był typowym, łatwym przypadkiem, dostałbyś na miesiąc piguły i potem wszyscy byliby zadowoleni, z Tobą na czele...

Nie wiemy... Próbujemy... Walczysz...

Zaczynam myśleć, czy nie powinieneś pić czagę na odtrucie. Jak chcesz, to mogę wysłać trochę na próbę za darmo, bo mam dużo. Będziesz musiał sam sobie zmielić w młynku do kawy i pić z niej wywar. Zalejesz zimną wodą, zagotujesz i zostawisz pod przykryciem na 5 minut i będzie gotowe do picia.

Pozdrowienia :-)