Autor Wątek: Skuteczne zioła na WZJG  (Przeczytany 4004 razy)

Offline waldemar

• Nowy
  • *
Skuteczne zioła na WZJG
« dnia: Marca 14, 2016, 17:04:04 »
Spotkaliście się kiedyś z leczeniem WZJG ziołami? Od kilku lat jeżdżę po Polsce w poszukiwaniu złotego, naturalnego leku na to paskudne schorzenie i do tej pory bezskutecznie. W dodatku trzeba się liczyć z tym, że wśród zielarzy, wielu to pseudoznachorzy-naciągacze, którzy nie tylko wyłudzają pieniądze, ale i mogą przyczynić się do pogorszenia naszego stanu zdrowia. Ile już takich historii przerabiałem, z jednym sprawa rozgrywa się nawet na drodze prawnej. O pomoc zwróciłem się do wrednych spamerów  Macie jakieś domowe, zielarskie sposoby na zaostrzenie objawów wymienionego już przeze mnie WZJG? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2016, 12:50:53 wysłana przez Basia »

Offline janek

• Dużo Pisze
Odp: Skuteczne zioła na WZJG
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 14, 2016, 18:15:53 »
Nie rozumiem po co Ci środek na zaostrzenie objawów.

Offline ewula K

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 14, 2016, 18:25:37 »
Dieta jest konieczna. Bez tego nie ruszysz "do przodu".
Unikanie śmieciowego jedzenia.
Podsyłam do przeczytania:
https://pracownia4.wordpress.com/2010/01/22/gluten-to-czego-nie-wiesz-moze-cie-zabic/

Offline pomaranczka

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 18, 2016, 17:07:27 »
może nie jest to do końca zioło, ale mojemu ojcu bardzo pomogło picie wody z alg morskich. Hoduje je od kilku lat w słoiku i codziennie pije szklankę wody, w której żyją. Minęły mu wszystkie objawy, więc wydaje mi się, że warto spróbować.
A jak rozwinęła się sprawa w sądzie? Zawsze zastanawiam się nad takimi rzeczami, bo jest kilka sytuacji, w których wydaje mi się, że warto by było zawalczyć, ale zwyczajnie mi się nie chce, a takie firmy typu wredny spamer jakoś mnie odstraszają, ale może niepotrzebnie. Bo fakt, wygoda jest i na pewno takie osoby znają się lepiej ode mnie
« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2016, 12:50:15 wysłana przez Basia »

Offline Zuziam

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 27, 2016, 19:38:26 »
Choroba faktycznie ciężka, ale musisz wiedzieć co masz jeść, a z tym różnie bywa. Znam kogoś, który leczył się z Osteoporozy, miał kości jak ser szwajcarski. I wszędzie mu mówili żeby jadł dużo nabiału, + wit. D (końskie dawki). A było coraz gorzej. Wreszcie zrobił badania i wyszło, że nie toleruje laktozy, która jest np. w nabiale. To było chyba badanie DNA. W Warszawie jest firma, która je wykonuje, a nazywa się iGenesis. Zobacz w swoim mieście. Mnie kiedyś na to namawiali bo miałł b. silne zawroty głowwy. Na szczęście wyszło, że po prostu muszę brać potas, bo mimo utrzymywania go wwg jakiejś tam skali dla mojego organizmu było to za mało. Poniżej 3,6 tak mi wirował świat, że gorzej już chyba być nie mogło. 2 LATA MĘCZARNI, bo żaden z lekarzy nie powiedział o tym, że niektórzy jak pracują w stresie to potrzebują i magnezu i potasu. Żebyś mnie dobrze zrozumiał. Nie namawiam na to badanie. Tylko sugeruję abyś o nim poczytał, może pomoże w diagnozie co jeść?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2016, 19:43:12 wysłana przez Zuziam »