Autor Wątek: poszukuje dobrego leku na psychike...........  (Przeczytany 2499 razy)

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
poszukuje dobrego leku na psychike...........
« dnia: Września 08, 2016, 12:23:26 »
znacie jakiś lek psychotropowy,który jest bezpieczny np. najmniej toksyczny bo mam za dużo syfu w mikrobiomie i przetwarza mi np. orotan litu 5 mg na toksyne i zamiast mi pomagać na zaburzenia emocjonale i takie tam psychozy a jest poważnie to mi szkodzi więc niebiorę a zacząłem brać cynk, bo przeczytałem,że jest dobry mało toksyczny i wypłukuje metale ciężkie itd. a lit to już troche toksyczny a wiadomo mam przestawiony mikrobiom to już wiem i tak samo jak brałem siledin,rezerpine i do tego mam uszkodzoną wątrobe,więc biorę nato ostropest plamisty,więc czy znacie jakiś lek,który jest może najmiej toksyczny czy coś w tym stylu i by nieodziaływał na ten mikrobiom  albo niewpływa na wątrobe jak rauwolfia serpentina?-bo wiadomo ona działa w wątrobie,choćby narazie chciałbym się podleczyć......
« Ostatnia zmiana: Września 11, 2016, 04:30:34 wysłana przez kickboxer »

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
Odp: poszukuje dobrego leku na psychike...........
« Odpowiedź #1 dnia: Października 16, 2016, 23:01:44 »
A może na odtrucie czaga do picia i topinambur jako dodatek do obiadu? Wszystko, co ma inulinę odtruwa i jest dobrym podłożem dla naszych bakterii symbiotycznych.

W innym wątku pisałeś o kąpielach z chlorkiem magnezu. A gdybyś do tej kąpieli jeszcze spróbował dołożyć aromatyczne zioła, takie jak tatarak (można teraz kopać), lawenda (ludzie teraz wyrzucają z ogródków i skrzynek), oregano lub sosna lub tylko na odtrucie wywar z siana lub owsa? Spróbuj na przemian dokładać poszczególne zioła do tego chlorku magnezu i zobacz, co się dzieje.

Jak Ty w końcu z tego wyjdziesz, to napiszesz książkę, jak to zrobiłeś :-)

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
Odp: poszukuje dobrego leku na psychike...........
« Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2016, 16:40:06 »
a co do probiotyka to biore multilac to niema unuliny,ale to jest synbiotyk i drogi.....lepszy chyba multilac?
a i sprubuje tych ziółek a można je kupić w sklepie zielarskim?
a i książke to moze napisze hehhe 8) ale bardziej by mi zależało na udowodnieniu ludziom że udało mi sie ........... :) ;D